Szoptatas alatti hajhullasra megoldas?
5honapja szultem es csak anyatejesek vagyunk meg,kb egy honapja iszonyatosan elkezdett a hajam hullani :(
A hajam vastagsaga a felere csokkent es latni elol h ritkul.Elfog menni az osszes hajam?Lessz meg egyaltalan olyan mint szules elott???el vagyok keseredve nagyon :((((
Nekem ugyanez volt. Nem marokszámra, hanem kétmaroknyi hajam kijött egy-egy hajmosás alkalmával. Tricovel kapszulát ajánlottak, és az segített. Kb 6 hétnyi szedés utan elállt a hullás, es rengeteg új hajszál jelent meg. A tájékoztató szerint 2 hónapig kell szedni, én 3-ig szedtem. De miután abbahagytam, egy hónap múlva elkezdtek kihullani az új hajak. Ezért folytattam a szedését, és addig folyamatosan szedni is fogom, amíg szoptatok. Talán utána is kicsit még. Mostanra szépen visszanőttek az új hajak, kezd szépen bedúsulni. :)
Interneten érdemes rendelni.
Én ugyan így jártam. A 4. hónaptól kezdett el brutálisan hullani a hajam, kiment a fele kb. és már rendesen kopasz foltjaim voltak. Szedtem vitaminokat az étkezésemre is oda figyeltem és mégis hullott.
Már több, mint egy éve nem szoptatok és sajnos nagyon sz*r a hajam. Kicsit besűrűsödött, legalább a kopasz foltok eltűntek, de nem olyan sűrű, mint volt. Amik vissza nőttek, azok nagyon vékony szálak, olyan élettelen vagy nem is tudom milyen jelzőt használjak rá. Olyan semmilyen a hajam, nincs tartása, és kevesebb is, mint szülés előtt. Folyamatosan szedek vitamint, a vérképem jó. Sajnos a nővérem ugyan így járt, csak neki kevés is maradt (már 14 éves a kisebbik fia).
Koszonom szepen a valaszokat utanna nezek mindennek.Igazsagtalansag ,hogy meg ezzel is meg kell szenvedni ☹️
Fenekig ero vastag hajam oda lett,de nem adom el ki probalok mindent hatha segit valami..
Revalidot szedte valaki szopatas alatt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!