Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jogosan akadok ki arra hogy a...

Jogosan akadok ki arra hogy a 10 hónapos éjszaka 1.5 óránként kel és csak cicin alszik vissza?

Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 04:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
45%

#14-es vagyok.

#15-ös köszönöm szépen,de tényleg ez most így tök jól indította a napot!

2018. júl. 5. 09:03
 22/33 anonim válasza:
13%
Ha a tízhónapos gyerekedre kiakadsz, hogy a cicin alszik el akkor minek szültél egyáltalán gyereket!!!!!!!!Ennél hülyébb kérdést nem is tehettél volna fel! De ha már kérdezted, akkor addig szoptasd amíg van tejed. Sok kismama annak is örülne ha egyáltalán tudna szoptatni.
2018. júl. 6. 07:27
 23/33 anonim ***** válasza:
54%
Nem jogosan akadsz ki, csak azok a gyerekek kelnek 2 orankent ejszaka akiket erre raszoktatnak.sok anyukanak szuksege van arra az erzesre hogy ok hosok, mindent felaldoznak a gyerekerert. Egyelenegy 10 honaposnak sincs arra szuksege hogy ejjel 2 orankent berohanjanak hozza ha csak nem beteg. A gyerek az egyedulletet szorongasnak eli meg a fogyamatos berohangalas ezt meg is erositi az anyuka aggodo hangjaval, olelesevel. Figyelni kell a gyerek hangjara hogy miert sir. Ha csak ellenorzi, hogy anyuka meg van e meg, nyugodtan lehet hagyni, esetleg megnyugtatni szoval, simogatassal vagy ringatassal de semmi keppen nem felvetellel vagy cicivel. Lehet hogy ez kicsit kegyetlenul hangzik, de hidd el egesz eletemben gyerekekkel foglalkoztam es nagymama koru vagyok. En is ilyen gyakorlatlan voltam az elso gyereknel de aztan belejon az ember. Az anyanak is szuksege van alvasra ez nem onzes!
2018. júl. 6. 22:37
 24/33 anonim ***** válasza:
57%
Igen! A liberáris nevelők válaszait olvashattuk az előzőekben.Azért álljon meg a menet!Ne felejtsék szavaimat, mi lesz 10-12 év múlva? A fejetekre nőnek! Értse meg már mindenki, nem a gyerek irányít! Kicsi korban kell a szabályokat felállítani. 10 hónaposan másfél óránként cicizni túlzás. 7 hónapig szoptattam. 1 éves korában is még felkelt éjszaka 2x legalább. Hagytam sírni, 1 hét alatt leszokott az éjszakai felkelésekről. A második gyerek már 7 hónaposan végigaludta az éjszakát.(este 11- reggel 5-ig) Ma a nagyobbik 19 éves lesz, csodás tanulmányi eredményekkel, okos, intelligens, az ELTÉ-re készül.Soha nem engedtem a hisztit.A kisebbik 6-as lesz, szintén okos, fegyelmezett, nem hisztis. Csak okosan kedves szülők! Nem a Piroska eszi meg a farkast!!!Ti vagytok a szülők,az irányítók,nem pedig a gyerek! Ha pedig nem bírtok velük a későbbiekben, az a ti hibátok, a következetlen nevelésetek eredménye! A 10 hónaposnak is van annyi esze a feltételes reflexek miatt, hogy sírok egy kicsit, ezek meg ugranak. Innen indul ki, ha most erősek vagytok, a jövőben nem lesz gondotok, mert ha később választjátok ezt az utat, sokkal nehezebb a gyereket a helyes irányba terelni, mert megszokta, hogy ő a főnök!
2018. júl. 7. 08:42
 25/33 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Teljes igazad van,de megbocsáss már te ismered az itt kommentelő anyukákat?Mert rá lehet mondani,hogy mi neveljük szarul a gyerekünket,mert felkelünk miattuk óránként,de fogalmad simcs arról,hogy mi okból.Én például nem azért kelek óránként mert hisztizik a lányom és nincs cicihez sem szoktatva.Most kell neki a több összebújás mert jönnek a fogai,a cici megnyugtatja.Nekem nem nyűg mert szeretem ezt a fajta köteléket ami így köztünk van szopizás közben.Szeretném minnél tovább szoptatni,de tudom nem lesz így mert hamarosan jön a kistesó.
2018. júl. 7. 15:34
 26/33 anonim ***** válasza:
Szia,hat kaptal,hideget-meleget. :) en 3 gyerekes anyukakent is ugy erzem,hogy nem 'jogos' amit kerdeztel. De azt is megertem,h.faradt vagy a keves alvastol es turelmetlen stb. Foleg,ha partner sincsen melletted. De nyugi,jol csinalod,annyit es akkor rakd mellre,amennyit o igenyel. Biztosan kotodo gyermeket nevelsz, es ez kesobb is meghozza a gyumolcset. Neki hianyzol es amikor o ezt jelzi,te valaszkeszen reagalsz ra. De nem tart ez orokke. :)Egyebkent az is lehet,h.valamilyen mozgasfejlodese van amit ejjel.dolgoz fel. De gondold vegig: ejszaka felebredsz kisbabakent es egyvalakitol remelhetsz meleget,etelt/italt/biztonsagot. Es ezt nem kapod meg mert...Nem tudom.mennyire vagy fb rajongo de nagyon jo tamogato csoportok vannak,ahol szakertoktol kapdz tanacsokat. Aludj amikor o is alszik,rendelj etelt stb. Ez nem tart sokaig,kuszik,maszik felall.stb. kinyilik elotte a vilag. Tudom,h.nagyon nehez,nekem is voltak sotet pillanataim, nem is keves.Ajanlom a fb-on a Kotodo,Csaladi Egyuttalvas csoportot. Nagyon sok sorstarsra.fogsz lelni.
2018. júl. 18. 14:21
 27/33 A kérdező kommentje:
Ha még valaki olvassa a kérdést... 11 hónapos korában úgy döntöttem, hogy nem kelek fel hozzá éjszaka többet, hagytam sírni. 3-4 napig még felébredt a megszokott időpontokban, pár percet sírt, majd visszaaludt. Azóta 98%-ban egy hang nélkül átalussza az éjszakát.
2018. szept. 6. 12:29
 28/33 anonim ***** válasza:
33%
:'( szegeny. Remelem majd ha te szorulsz ra venasszony korodban, hagy majd obegatni.
2018. szept. 6. 12:39
 29/33 anonim ***** válasza:
33%
Lepontozhattok nyugodtan, de az ilyen szintű kegyetlenség kiakaszt. Tudod mit tanítottál éppen a gyerekednek? Hogyan ura nem lehet számítani. Majd jusson eszedbe 5-10-15 év múlva, ha nem értitek meg egymást, hogy neked inkább aludnod kellett, mikor baba volt!
2018. szept. 6. 12:43
 30/33 A kérdező kommentje:
Azt tanítottam meg neki, hogy az éjszaka alvásra való. Azóta sokkal kipihentebb, jókedvű és továbbra is hozzám ragaszkodik a legjobban.
2018. szept. 6. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!