Van olyan, hogy éjszakára nem lesz elég tej a babának?
Attol fuggoen, mennyi idos, lehet novekedesi ugras, fogzas, mozgasfejlodesi merfoldko elotti-kozbeni allapot, tejfeherje- es vagy tojasfeherjeerzekenyseg, tul korai hozzataplalas a hatterben. Delutan-este mar osszetetelet tekintve zsirosabb az anyatej, hogy nyugodtabban aludjon a baba, a 2 orankdnti ebredes viszont 1-2 eves kor elott egyaltalan nem szokatlan. Nekunk az egyetlen dolog, ami segitett az az egyuttalvas, hagyom cicin aludni, es megszoktam, hogy oldalt alszom, es hogy igy is gyorsan vissza tudjak aludni (rosszul, felszinesen, nehezen alvo vagyok egyebkent, igy ez nem volt konnyu, de a szukseg nagy ur, hozzaszoktam). Ha meg fel is kell kelni ringatni, az sokkal rosszabb mint mikor csak odahuzom magam melle felalomban.
Valószínűleg más miatt akar ennyit szopizni. Lehet, hogy ő úgy tervezte, hogy cumizva alszik. Az is lehet, hogy a hasa fáj, vagy jön a foga, és ezzel nyugtatja magát. Esetleg kezdődik a szeparációs szorongás, és a közeledben akar lenni.
Szerintem nincs olyan, hogy nappal elég a tej, csak este nem. De ha az lenne a gond, akkor a buzgó cumizással megcsinálja magának a szükséges mennyiséget, és néhàny nap alatt elmúlik és jobban alszik.
#valahanyas, hogyne volna... olyan sincs, hogy csak egy napszakban fájjon a hasa, de az enyémek mindig csak egy napszakban sírtak. Persze nem nagyobbként, de újszülöttként még így volt.
A kérdésről meg virított, hogy újszülött.
Bár nem különösebben hat meg a nullára pontozás, nyilván nektek volt tejetek bőven, meg az első végignyűglődött éjszaka fogzáskor volt maximum...
Kérdező, hogy hízik a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!