Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Császáros kismamiknak mikor...

Császáros kismamiknak mikor lövell be a tej?

Figyelt kérdés
06/07.-én született a babám de nyoma sincs még tejcsinek.Csak pár csepp sárgàs előtejem van.

2018. jún. 9. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Nem a csaszar fuggvenye
2018. jún. 9. 13:57
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Nyugodj meg, császár esetén több idö szokott lenni. Szerdán reggel császároztak és péntek este durrantak be a melleim. De van olyan ismerősöm, akinek 5 nap múlva lövelt be a tej.
2018. jún. 9. 14:01
 3/17 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem volt klasszikus tejbeloveles, de 6 hónapig kizárólag anyatejes volt a fiam, 8 hos, de meg mindig szoptatom. Szinten császárral szültem. A kórházban a csecsemosok, majd otthon egy szoptatasi tanacsado segített.

Jó egészséget nektek

2018. jún. 9. 14:01
 4/17 anonim ***** válasza:
22%

Nincs köze a császárhoz.

Nekem azonnal volt tejem császár után, és elég sok.

2018. jún. 9. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nap volt.
2018. jún. 9. 15:25
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éve az elsőnél 6 nap volt, rengeteget fogyott a picim, 2 éve a másodiknál 2 nap volt.
2018. jún. 9. 17:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 9. 19:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A tejbelövellés azért következik be, mert leválik a méhlepény, ez indítja be a hormonokat. Szóval nyugi csaszar eseten ugyanannyi az eselyed h szoptass mint termeszetes utan. Nekem 4.nap indult be termeszetes utam, pedig folyton cicin volt. A lenyeg h rakd sokat mellre!
2018. jún. 9. 20:37
 9/17 anonim ***** válasza:

4 gyerekem van, a negyedik császárral született.

A rendes szüléseim után harmadik napra volt tejem, a császár után az ötödik (!) nap estére. Már teljesen kétségbe voltam esve, az alig több, mint 2 és fél kg-os babám 25 dkg-ot fogyott!

Végül már tápszeres kiegészítést is kapott (nem Magyarorszagon).

Utána viszont bőven lett tejem, fél évig csak anyatejes volt. Most 16 hónapos, és még szoptatom.

Kitartás, ki fog alakulni!

2018. jún. 9. 22:02
 10/17 anonim ***** válasza:

Csaszaros vtam de szerintem annak ,hogy 4.napon lövellt be a tejem,az volt h elkellett vinni nehez legzes miatt babámat 5napra masik korhazba es en ott kellett maradjak ,ahol műtöttek..

De amint talalkoztunk es cicire raktam, rohamosan nott a tejmennyiseg..

2 masik csaszaros szobatarsam mar elso nap tudtak szoptatni

2018. jún. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!