Mennyit eszik egy 4-5 napos császáros baba?
40 grammot ettek a lányaim (2-3 óránként), 2230 és 2970 súllyal születtek
de nem függ attól, hogy született, amúgy :)
Végtére is igaza van a kérdezőnek, befolyásolja. De csak mert a császáros anyukáknak nehezebben indul be a tejtermelődés, evidens, hogy a kicsinek (általában) kevesebb tejci jut. Elvileg 40-80 ml közt a normális, de nem minden etetésnél eszik ugyanannyit. Ha csak épp szomjas és nem éhes, mindjárt kevesebbet szopizik.
Ha van otthon mérleged, ásd el jó mélyre! Csak idegeskedni fogsz amiatt, hogy most miért ennyit, most meg miért annyit evett. És elmegy a tejed. A védőnő hetente meg fogja mérno a kicsi súlyát, az bőven elég. Amíg azt látod, hogy jól lakik és van elég pisis-kakis pelus, feleslegesen otthon számolgatni a grammokat.
Persze más tészta a tápszer, de mint azt már írták, azt majd az orvos meghatározza.
ez sem törvényszerű, én császáros voltam, 2 nap múlva volt tejem, másnak meg nem, aki természetesen szült, de persze az átlag az, hogy a császárosoknak nehezebben indul, ez igaz :)
nálunk a kórházban mérni kellett már
Úgy tudtam hogy ilyenek szopnak...de ha már eszik akkor
LEGALÁBB FÉL KILOGRAM SZALONNÁT HAGYMÁVAL kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!