Császáros anyukák! A műtét után hogyan szoptattatok, ha nem emelhettétek a fejeteket?
Hétfőn volt a császármetszésem. Nálunk 6 órán keresztül nem szabad felkelni, de a fejed mozdíthatod azért, balra, jobbra. Én szedtem egy gyógyszert is, ami miatt ugye fel kellett emelni a fejemet. Azt mondták, kis időre lehet. De a 6 óra után már bármit csinálhattam egyébként is, fel is kellett kelni.
Bár, velem ott voltak a nővérek és sokat segítettek, és a férjem is ott volt velünk, aki szintén.
Amit még hozzátennék, hogy rám volt kötve egy ekg, egy vérnyomásmérő, az infúzió (oxitocin, fájdalomcsillapító, antibiotikum), a hasamból egy cső lógott, és a katéter is ugye bennem volt, de rám tették a babát és ment a dolog.:)
Én császármetszés után 1 napig feküdtem az őrzőben és végig aludtam, alig voltam ébren, eleve nem szoptattam.
Következő nap lekerültem a kórterembe, még mindig nem szoptattam, ugyanis nem volt tejem. Aztán harmadnapra jött meg a tejem és akkor reggel mentem szoptatni és amúgy ülve szoptattam.
Addig a kisfiamat megetették a csecsemősök.
Szóval nem is értem, hogy miért kéne szülést követően azonnal szoptatni? Pláne, akinek nincs is mit, mivel nem indult még meg a teje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!