Ebben a nagy melegben többször teszitek mellre a kisbabátokat, vagy vizet adtok neki két etetés között?
Figyelt kérdés
A kisfiam (4,5 hós) ebben a melegben 2 óránként éhes és én eddig mindig mellre tettem, vagy inkább adjak pluszba vizet?2010. jún. 15. 07:57
1/16 anonim válasza:
Az én lányom is 4,5 hónapos, gyakrabban szopik ha melege van. Akkor nem csak ha nem tudom megoldani. pl. vásárolunk. akkor vizet kap.
2/16 anonim válasza:
Én vizet adok neki, naponta megiszik 125-150ml-t.
Mellette ugyanúgy eszik és szopizik is, de nekem kevés lenne a tejem mindig szopiztatni:(
6és fél hónapos
3/16 anonim válasza:
Igény szerint szopi, ha kell, félóránként akár.
4/16 anonim válasza:
Az enyém akkor kap szopizni, amikor csak kéri. Attól, hogy egy baba igény szerint szopik, inkább több lesz a tejed, hisz a szervezet alkalmazkodik a kereslethez.
5/16 anonim válasza:
Egyetértek az utólsóval! Minél gyakrabban van mellre téve a baba, annál több a tej! Tehát aki azt írta, hogy vízzel itatja a picit, mert nem lenne elég, annak pont ezért nem elég. A tej a szoptatás stimuláló hatására termelődik, nem pedig két szopi között, pihenőidőben!
6/16 anonim válasza:
adj neki vizet. igen lehet hogy több a tej ha gyakrabban rakják mellre de arra nem gondoltatok ha félóránként eszik mondjuk 50 ml-t akkor 50 ml fog termelődni a kereslet-kínálat elvén ? és az anyuka ne menjen sehová mert félóránként cicilni kell ? adj neki nyugodtan vizet. én nyáron szültem, kezdettől fogva adtunk teát vagy vizet és 8 hónapig szopizott. hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy a gyereknek minden káros ami nem anyatej !
8/16 anonim válasza:
Az anyuka miért ne mehetne sehová, ha szopik a baba? Én bárhol megszoptattam a lányomat, van az a hordozókendőnek nevezett remek találmány, abban akár tömeg közepén is úgy lehet szoptatni, hogy senki nem lát semmit. És nem 50ml fog termelődni attól, hogy épp csak annyit kér a baba. A stimuláció számít.
23 hónapos lesz a lányom a hónap végén. Addigra esedékes a tesója érkezése is. És még szopizik naponta többször.
9/16 anonim válasza:
Az én fiam is 4 hónapos, és szintén 2 óránként eszik. Néha kibír 2,5-et. Kánikula előtt 3-4 órákat bírt két evés között. Én megpróbáltam vizet adni neki, de egész egyszerűen nem kell neki. Csak a cici. Úgyhogy én többször mellre teszem.
10/16 anonim válasza:
nem értem hogy azok az anyukák miért okoskodnak akik soha nem adtak a gyereküknek vizet. kérlek írjátok le hogy mi baja lesz a víztől !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!