Hallottam az injekcios tej apasztasról, ez hogy történik és utána mennyivel megy el a tej?
Szerintem erre a kérdésre nem sokan fognak válaszolni.
Legtöbben ugyanis mindent megtesznek, hogy szoptatni tudjanak.
Van akinek sikerül, és van akinek nem(mint nekem).
De szerintem senki nem apasztja el direkt a tejét.
Egyébként leírod, hogy miért akarod ezt?
Szerintem meg, kedves előttem válaszoló, semmi, de semmi közünk nincsahhoz, hogy ki miért akarja elapasztatni a tejét, hiszen akár tragédia vagy betegség ia állhat a háttérben, nem???
Kedves Kérdező! Egyik barátnőm rákos lett nem sokkal a szülés után. Injekciót kapott, és két-három nap után megszünt a tejtermelése. (Hála Istennek, azóta felépült!) Nekem pedig elég komoly szívproblémák miatt apasztottál ek a tejem a 2. terhességem után 3 hónappal, egy gyógyszerrel, ami elég erős hormon volt, de segített.
Remélem, neked nem valamilyen baj miatt kell ilyan radikális lépéshez folyamodnod. A hormon, sem szuriban, sem gyógyszerben nem valami jó...
Pont azért kérdeztem rá, mert ha egészségügyi okból szeretné, akkor teljesen megértem.
Nem a rossz szándék vezérelt!
Szia lányok!
Köszi az aggódást, de szerencsére nem kellett ehhez folyamodnom, úgy néz ki meggyógyultam,noha a nődokim ezeket tanácsolta a folytonos mellgyulladásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!