Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tulajdonképp mikor kell...

Tulajdonképp mikor kell mellszívót használni? Ha túl sok a tej, vagy ha túl kevés?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba nem szopizza ki az osszes tejet, vagy ha olyan helyen vagy, ahol nem tudsz szoptatni (mondjuk dolgozol mar, amikor meg szoptatsz, de ilyen Magyarorszagon nem nagyon forul elo), vagy ha a baba valamilyen okbol nem tud szopizni. Vagy ki van sebesedve a mellbimbod annyira, hogy inkabb amellett dontesz, hogy lefejed a tejet (de szerintem ez is a ritkabb kategoriaba tartozik). Esetleg ha nagyon sok a tejed (szerencsere).
2008. okt. 30. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét esetben kell mellszívót használni nekem is a kórházban mondták amikor nehezen indúlt be a tejem hogy mindíg fejjek.Lám most sok tejem van mindíg fagyasztom le a picinek sose tudni mikor lesz rá szükség.Én minden szoptatás után a mellszívóval lefejem mindkét mellem és így sok tejem termelődik.
2008. okt. 30. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor mindenképp hasznos, ha veszek. :)

2008. okt. 30. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Hasznos, sőt vidd is magaddal a kórházba, nekem már ott kellett volna.

Ha sok tejcsi van, megkönnyebbít, ha kevés, fokozza a tejtermelést.Először elég, ha egy sima olcsót veszel, és meglátod, hogy kell-e, használ-e, vagy komolyabb kell-e.

2008. okt. 31. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. nov. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!