Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki terhességi cukros volt...

Aki terhességi cukros volt szoptatásnál is odafigyelt erre? A tejbe is belekerül ha magas cukorral szoptatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
A terhességi cukor elmúlik, miután megszületett a gyerek ezért is hívják terhességi cukornak. A diétát is csak 6 hétig kell utána tartani, ha ezt tartod, akkor nem lesz magas a cukrod, és nem is kerül be a tejbe:)
2010. jún. 14. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
A terhességi cukorbetegség szülés után általában elmúlik, az értékek lassan rendbejönnek. Egyébként az anya magas cukorszintje csak addig veszélyes a babára, amíg meg nem születik. A cukorbetegség nem a cukortól alakul ki.
2010. jún. 14. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először az orvosodat kérdezd meg, elsősorban őrá hallgass.

Egyébként nekem szülés után már egyáltalán nem kellett diétáznom - orvosi javaslatra. Nem volt gond azóta sem a cukrommal. Nekem a 6hetet sem javasolták.

Reméljük nálad is rendben lesz minden!

2010. jún. 14. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Látom vki megint lepontozza a válaszokat...
2010. jún. 14. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szülés után azonnal abbahagytam a diétát és tökéletes értékeket mértem. Egyszerűen megszűnt annak a lepény által termelt hormonnak a hatása, ami az inzulin hatékonyságát csökkenti.
2010. jún. 14. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a szülés után még odafigyeltem és néha mértem is, aztán 2 hónap múlva elmentem terh. cukorvizsgálatra és tökéletes lett a cukrom. ennek ellenére odafigyelek, kerülöm a cukrot, ha lehet, mivel sok cukorbeteg van a családban.

Amúgy 15 hónapja szoptatok.

2010. jún. 14. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném, hogy milyen lett a terhelés eredménye? Mennyi a maximum érték - ami még normál tartományban van - cukorterhelésnél?
2010. jún. 14. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Hú, ez már több mint egy éve volt, de megnéztem neked

éhgyomri: 4,73

2 óra múlva: 3,68

2010. jún. 15. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:

előző

éhgyomri: 3,5-5,9 között jó, a 2 órás szintén

Nekem dietetikus azt mondta, hogy 2 óra múlva issza kell mennie az éhgyomri értékre, az a legjobb.

2010. jún. 15. 00:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2010. jún. 15. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!