Amíg szoptatok majd addig nem tudunk sehova menni?
Hogy indultatok el bárhova is a babatokkal, aki meg szopizott?
És mikor mozdultatok ki otthonról először a babával?
11:
Én otthon adtam a pótlást, és menet közben csak szopizott. :) Pont fordítva volt kényelmes.
Búvóhelyet se kell keresni, szerintem. :) Mikor olyan helyet ejtettünk útba, akkor beugrottunk etetni. Egyszerűbb, mint éhes, ordító gyerekkel pelenkázót keresni. :) Ha eltelt annyi idő, amikor tudtuk, hogy lassan nyűgös lesz, akkor tettünk egy kitérőt. Szerencsére már sok helyen gondolnak a babákra, lépten-nyomon van egy pláza is. Később is jó ezeket megjegyezni, mikor az éppen szobatiszta picivel mentek valahova. :)
Miért ne tudnál? Nem is értem a kérdést. Én azokat az anyukákat csodálom, akik a tápszeres babájukkal mozdulnak ki, és előre kiszámolják, mennyi port, vizet kell vinniük, a macera a melegítéssel, összekeveréssel, mi legyen a maradékkal, esetleg ha újra kell keverni, hogyan mossa el az üveget, stb.
A szoptatásnál nincs egyszerűbb módja a baba etetésének: BÁRMIKOR elővehető, ha a kicsi megéhezik, nem kell matatni vele/kevergetni/rázogatni, fogod, leülsz, neki adod, elteszed, mész tovább.
3 hetesen már mentem az első gyerekemmel boltba, ide-oda. Most a negyedik augusztus közepén fog születni, úgyhogy ővele már két hetesen mennem kell majd oviba/suliba, a nagyokat hozni/vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!