Szoptatás abbahagyása után kinek mikor jött meg a menszije? Én egy hete nem szoptatok kb, és egy hónapos a pici.
Jo hamar abbahagytad ! Pont most kellene neki ...
egy honapja szultek, de mar a menstruaciot varod ??
Meg a gyermekagyi verzes sem telt le ...
Nekem már szoptatás alatt Megjött :D
Amúgy az első válaszolonak igaza van....
pf :)
amikor már eltelik két szopi között 5-6 óra kb, akkor fog megjönni (de ez sem törvényszerű).
Ha már abszolút nem szoptatsz, akkor majd ha már alul rendbe jöttél (teljesen elmúlt a vérzés), várhatod a menzeszt is. Nekem mindkét gyerekkel 8 hónappal szülés után jött meg, mivel akkor váltottam ki a 10 órait és az uzsit, és ezáltal a szopik között 5-6 óra telt el. De mindkettőt szoptattam 1 éves korig amúgy
Es miert olyan fontos, hogy megjojjon ??
Egyebkent tudtal rola, hogy 6-8 het mire beall a tejtermeles ? Es meg 3 honap utan is vissza lehet hozni a tejet ?
#5 vagyok.
A nagyot én sem tudtam szoptatni, egyáltalán. Nem megyek bele, mert az okosok úgyis megmondják, hogy mit meg hogyan. Neki fejtem 3 hónapig, utána nem nagyon volt mit. De ezt az, aki nem volt ilyen helyzetben, nem tudja felfogni...
De ez 8 éve volt, nem emlékszem, mikor jött meg. Viszont arra igen, hogy szülés után én is csak 3 hétig véreztem.
A kicsit tudtam szoptatni 8 hónapig, mint írtam, és szülés után 6 hégig véreztem.
Kedves Kérdező,
nekem a bábám azt mondta (Németország, mert ott nem viszik őket börtönbe), hogy van, akinek 6 héttel a szülés után megjön, akár szoptat akár nem. A másik végleg, hogy amíg 1 csepp tej van a melledben, nem jön meg. Én kb. 6-8 hónapos korukig szoptattam kizárólag a gyerekeket és a szoptatás abbahagyása után vártam, hogy megjöjjön a mestruációm és ahhoz számítva elkezdjük a természetes módszert (fogamzásképes és mentes napok.) A 4. gyerek születése után áttértünk az óvszerre, ami azóta is tart. Azaz nekem kb. 9 évig nem volt mestruációm. ;-)) Én élveztem, hogy nem kell betétezni, stb. Azaz készülj fel minden eshetőségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!