A szoptatás abbahagyása után mennyi idővel apad el a tej? Én már több, mint 4 hónapja nem szoptatok, de még van tejem. Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 14:01
1/4 anonim válasza:
amióta nem szoptatsz, feed? lehet azért van még. fordulj orvoshoz van rá gyógyszer, ami 1-2 nap alatt elapasztja (nem jut eszembe a neve, régen volt :))
2/4 anonim válasza:
Nem kell ehhez gyógyszer, bocsi de nem értem az előttem szólót!!! Nekem is úgy volt, hogy fél éves koráig szopizott a fiam, majd legalább még 5-6 hónapig volt tejem, de mindíg egyre kevesebb. Nem kell félned, nem fog becsomósodni, fájni, az a lényeg, hogy már ne fejd le. Ez teljesen normális dolog, ahogy jött úgy el is fog menni..:)))
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Nekem 5 év után is volt néhány csepp, a gyógyszer sem használt. Orvostól-orvosig futkostam, de annyival elintézték, hogy van ilyen...
4/4 A kérdező kommentje:
természetesen nem fejem, nem őrültem meg, hogy még szaporítsam is. Ezek szerint a 4 hónap még nem annyira sok. Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 3. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!