Normális az, ha szoptatás után nyilall a mellem?
nekem ugyanez volt. máig nemtom mitől van/volt nekem. 1. tippem: ekkor termelődik az újabb tej. 2. tippem: bent maradt tej, pang, és attól fáj.
Hány hete szültél? Nekem az első hetekben volt ez elviselheteten. Most a 11. hétben járunk, de már vészesen lecsökkent a tejem. Vigyázz rá! Ha újra kezdhetném, már ügyesebb lennék :(
Nem hiszem, hogy a bent maradt tej miatt fájna, mert ha fejek, akkor még inkább fáj. Valami az újra termelődés körül lehet. Nekem kb. 1 hónapos kora után kezdődött, most 3 hónapos a kis manó. Van tejem rendesen.
Szerintem ha fejsz mindig szopi után, akkor még visszatérhet a kellő mennyiség.
Kedves Kérdező figyeld meg hogyan szoptatsz, mert nálam volt olyan, ha nagyon begörnyedtem akkor beleszúrt a mellembe és amikor levegőt vettem iszonyatos volt jó pár percig eltartott és ha a babámat arra a cicire tettem akkor csak még rosszabb volt. Próbálj meg máshol szoptatni, én itthon fotelbe nem tudok mert begörnyedek és jelentkezik ez a fájdalom.
Remélem tudtam segíteni. Majd írj, hogy mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!