Amíg szoptatok majd addig nem tudunk sehova menni?
Hogy indultatok el bárhova is a babatokkal, aki meg szopizott?
És mikor mozdultatok ki otthonról először a babával?
Nálunk fordírva sült el. Olyan babakocsifüggő lett hogy jóformán csak szoptatni jártunk haza mert csak akkor nem sirt ha evett és ha babakicsiztunk.
3 hetes korában mentünk először babakocsival
Bárhol szoptattam egy textil pelussal letakarva. Egy hetes volt a fiam, amikor a finom áprilisi napsütésbe kivittük. Rá 2 évvel a kislányom két hetes korában (februárban) játszóra mentünk a fiammal, a kislányom rám kötve aludt.
Őt is bárhol szoptattam.
Bárhová tudtok menni. Szoptatni bárhol lehet, nyilván minél kevésbé zavarva az erre érzékeny embereket.
Mosdóban nem szoptattam volna soha: én sem eszem a klotyón ülve, a babámnak miért kéne? Ahol van pelenkázó helyiség, ott adott a helyzet, máshol meg légy kreatív.
Egy áprilisi, egy februári és egy decemberi gyerekem van. Rövid sétára már 1-2 hetesen vittem még a télieket is. A decemberi 3 hetes volt karácsonykor, nagymamánál ünnepeltünk a nagy családdal együtt, ahogy szoktuk máskor is.
Harmadik baba: muszáj kimozdulni a tesókkal. Főleg nyáron.
Nekünk nagyon bejött a hordozókendő. Kicsit igazítok rajta, és bárhol teljesen észrevétlenül meg lehet szoptatni.
Nyáron, 30 fokos hőségben nem lehet csak otthon szoptatni. Hiába eteted meg indulás előtt: nagyon gyorsan szomjas lesz.
Kendő nélkül is meg lehet oldani: nekem van egy szuper kismama felsőm. Tényleg semmi nem látszik a ciciből etetés közben.
Egyébként meg kár idegeskedni: lehet, hogy neten van pár véres szájú szoptatás ellenes, de a való életben még soha, senki nem szólt azért, hogy nyilvánosan szoptattam. Ha eltakarod a melled, és nem csak úgy kikapod az étterem középén, akkor senkit se zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!