Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás közben elalszik a...

Szoptatás közben elalszik a baba akkor az életveszélyes nem?

Figyelt kérdés

Csak mert sokan irjak hogy elalszik a baba mikozben mellen van...

De ez szerintem egyaltalan nem egy olyan dolog amit hagyni kene hisz akkor megfulladhat ..

Elso terhessegem es igazabol eleg sok ilyen dolgon gondolkozok el hogy pl a baba nem csak tejen el csak kell neki inni os adni legalabb forraltvizet...

Nehogy mar fel eves koraig csak tejen eljen meg vizet se kapjon...

Komolyan nem tudom elhinni magamrol hogy majd egesz nap egy ujszulott csecsemorol kell tudnom gondoskodni..mi lesz ha meg se birom fogni majd es ha sir sokat nyugos akkor mit csinalok?

Egesz nap egy hatalmas felelosseg vele es ez a szoptatas is...

2018. márc. 27. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Tudom mire gondolsz kérdező, hasonló gondolatok keringtek az én fejemben is, de a fiam születése után pár hét alatt elmúltak. Nekem az segített, hogy egy betűt nem olvastam sem szoptatásról, sem gyermeknevelésről, ápolásról. Tök felesleges, mert akkor meg azon aggódsz, hogy a könyvben nem így volt. A babák nem olvasnak könyvet. Ha nyári a baba, vagy túlfűtött a lakás igen is megeshet, h kell plussz folyadék, nem minden baba szeret cicizni állandóan, minden nyikra, az enyêm sem szeretett. Sírással jelezte, hogy márpedig neki ne dugdossam a cicit a szajába, mert nem kell, csak öleljem magamhoz. Ilyenkor sírt és kapalózva tiltakozott. Születése óta átalussza az éjszakát a saját ágyában, másik szobában. Minden jött magatól. Neked is fog, hidd el. Nem kell minden pillanatban vele lenned, nekem is már megszokta, hogy délelőtt többet van kiságyba, míg csinálom a dolgomat. Játékokat lógatok fölé, persze be- benézek hozzá.Délután sokat vagyunk együtt, de pl ha a férjem haza ér és beszélgetünk, vagy telefonálok eljatszik a játszószőnyegen. Nem kinden gyerek sír nob- stop. Írj privit ha gondolod.
2018. márc. 30. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: Igen, nem minden baba egyforma. Én mindkettőt igény szerint szoptattam - ez egyik hamar átaludta az éjszakát az ágyában, a másik még nagyon sokáig nem volt hajlandó. Ha csak az egyik lenne, nagyon ügyesnek hinném magam :)
2018. márc. 30. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
A lányom a legnagyobb hőségben született július elején. Izzadtunk, mint a lovak. Mégsem volt szüksége vízre, anyatejet kapott féléves koráig. (Amúgy megfigyeltem, hogy télen ill. hidegben sokkal vastagabb a zsírréteg az anyatejen, nyáron ill. melegben pedig rengeteg a kékes, vizes rész. Nem véletlenül alkotta ezt így a természet.)
2018. ápr. 4. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!