Nektek is csinál olyat a babátok, hogy szopizás közben (fekve szopizáskor) átfordul a hasára és elkezd hegyállásban szopizni?
Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt? Hogy tud így rendesen nyelni... 1 éves baba.#szoptatás pozíció #forglódás
2018. márc. 20. 10:38
1/3 anonim válasza:
Ugyanez. Minden irányban tud szopizni: négykézláb, nekem dőlve, térdelve, hason, rajtam fekve, mindegy. Húzza a pólót és cuppan a cicire. Szerintem most ezt élvezi. Kapok rá egy puszit, kicsit szív rajta, aztán megy tovább.
Érdekes, hogy azóta csinálja ezt, mióta rendesen eszik. Lehet, csak tudni akarja, hogy még mindig megkapja.
2/3 anonim válasza:
Ha megy bele, akkor megoldja :) Egy ismerősöm poénkodott, hogy egy igazán rendes gyerek kimegy vele a konyhába, a cici meg nyúlik utána, mint a gumicukor... Szerintem ez az a kor, amikor nem ér rá, egyszerre akarna mindent csinálni, ami épp eszébe jut, és a végeredmény, hogy hülye pózokba tekeri magát, és olykor szerintem el is felejti, hogy épp eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!