Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek is csinál olyat a...

Nektek is csinál olyat a babátok, hogy szopizás közben (fekve szopizáskor) átfordul a hasára és elkezd hegyállásban szopizni?

Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt? Hogy tud így rendesen nyelni... 1 éves baba.

#szoptatás pozíció #forglódás
2018. márc. 20. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

Ugyanez. Minden irányban tud szopizni: négykézláb, nekem dőlve, térdelve, hason, rajtam fekve, mindegy. Húzza a pólót és cuppan a cicire. Szerintem most ezt élvezi. Kapok rá egy puszit, kicsit szív rajta, aztán megy tovább.

Érdekes, hogy azóta csinálja ezt, mióta rendesen eszik. Lehet, csak tudni akarja, hogy még mindig megkapja.

2018. márc. 20. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
34%
Ha megy bele, akkor megoldja :) Egy ismerősöm poénkodott, hogy egy igazán rendes gyerek kimegy vele a konyhába, a cici meg nyúlik utána, mint a gumicukor... Szerintem ez az a kor, amikor nem ér rá, egyszerre akarna mindent csinálni, ami épp eszébe jut, és a végeredmény, hogy hülye pózokba tekeri magát, és olykor szerintem el is felejti, hogy épp eszik.
2018. márc. 20. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Csinálja, egy élmény
2018. márc. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!