Anyatej + tápszer kérdés? Nem tudom, hogy mitévő legyek! Kezdhetem korábban a hozzátáplálást?
Szia!
Szerintem a gyümiket kipróbálhatod majd 4 hósan ,de a zöldségeket én csak 5 hónaposan kezdeném(akkor fogom én is-most 4hós a babóm és lassan kezdjük a kóstolgatást) Arra viszont számítanod kell,hogy nem fogod tudni kiváltani olyan gyorsan egy étkezését sem,és akkor még mindig kell a tej alapú táplálék.
4 hós babó anyuja
Szia!
Én 2 éve még azt mondtam volna, hogy tápszer, de most én is azt tanácsolnám, amit a védőnőd.
Szerintem várd meg azt a 2 hetet, amíg még kitart a tej a fagyóból és 4 hónaposan kezd el a kóstoltatást óvatosan.
Mire eljuttok egy rendes főzelékig, addigra szépen 5 hónapos is lesz.
Egyébként nem minden baba alkalmas a hozzátáplálás elkezdésére 4 hónaposan (van aki pl csak 7-8 hónaposan válik erre éretté) , nem biztos, hogy el fogja fogadni, akkor viszont szerintem ne erőltesd, mert ez jelzés a részéről, ezesetben egyértelműen tápszer!
Szóval szerintem próbáljátok meg a kóstoltatást 2 hét múlva, úgyis ösztönösen érezni fogod, hogy ez nektek jó-e így vagy sem!
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de próbáld ki, hogy minden szoptatásnál ráteszed mindkét melledre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!