Vajon jól funkcionál a Philips AVENT Tejtároló edény VIA (Feeding System 5pcs 240ml) cumisüvegként is?
ÓÓÓÓ! :-(
Köszönöm...pedig elég drága, azt hittem, hogy legalább az etetőcumival nem folyik, hát ez a lényege egy cumisüvegnek, hogy meg lehet dönteni, nem??
Érdekes...
Te hogy oldottad meg akkor?
köszi
Vettem cumisüveget :)
Erre gondoltál ügye?
Van a cumifej, a karika, alatta az adapter és azalatt a pohár. A cumifej szilikon képlékeny alját a karika rászorítja az adapter tetejére, ezért ott nem folyik ki, de az adapter és a pohár között csak a merev műanyag "csavarmenet" van, amin át simán szivárog a tej. Persze ki lehet próbálni, lehet, hogy csak én vagyok ilyen peches, csak engem a guta üt meg, amikor egy ilyen miatt megszakad az evés és öltöztetni kell stb.
Aha, erre gondoltam pontosan...a fenefüle...:-(
Az tényleg idegölő lehet, ha folyik össze-vissza...:-(
Most azt találtam ki, hogy akkor is veszek egy ilyet, mert a tejet, ha lesz, vmibe csak kell tárolni, ez még megfizethető, utána meg jó lesz kis adag kajáknak.
De azt bírom, hogy elolvastam még 1x a használatát, és azt írják oda, hogy működik...majd jól visszaviszem, ha nem!!!! :-D
Az Avent üzletében meg most akciós a 330ml tejesüveg, adnak hozzá egy 125ml kicsit is, így már tuti elég lesz első nekifutásra. :-)
Majd meglátjuk...
Köszi a segítséget :-)
szióka
Szívesen :)
Ááá, túl egyszerű lett volna úgy :)
Egyébként klassz maga a pohár. Én tároltam benne anyatejet, gyümölcsöt fagyasztottam benne, krumpli nélküli főzeléket is (pl sütőtökpürét, spenótot stb).
Szerintem így is megéri!
Hát igen, nehogymár úgy legyen, hogy jó legyen...:-D
Amúgy be lehet a mikróba is tenni?
Aztán már tovább nem zargatlak:-)
szió
Nem tettem be a mikróba, csak amikor már főzeléket fagyasztottam benne és elfelejtettem előző nap kivenni, de ez ritkán volt.
Anyatejet elvileg nem szabad mikrózni egyébként sem, a fagyasztottat pedig mindig melegvízben engedtem fel.
Gyümölcsöt is úgy olvasztottam ki, hogy meleg vízbe állítottam a poharat vagy egyszerűen csak kiraktam a konyhapultra korábban.
Ha cumisüveg funciójában kérdezed a mikrót, csak sima, nem fagyasztott anyatej melegítése, akkor azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de erre is érvényes, hogy anyatejet nem mikrózunk!
Látom az előző válaszolónak több szerencséje volt, lehet, hogy én fogtam ki egy rosszabb adaptert :S
Köszi lányok! :-)
Na, akkor 50-50% az esély, majd meglátjuk. :-)
Ma megvettem amúgy, lesz ami lesz. Meg vettem még sima cumisüvegből egy nagyot, meg egy kicsit, így már csak elleszünk.
Ezt meg nagyon jó, hogy írtátok, hogy anyatejet nem szabad mikrózni, mert simán betettem volna.
Dilós "elsőbabás" vagyok. :-)
sziasztok, és köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!