Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy kell összerakni a philips...

Hogy kell összerakni a philips avent kézi mellszívót?

Figyelt kérdés

Minden szoptatás elött a bimbóvédőt kel fertőtleníteni, vagy csak lemosni, vagy mit kell?

Mivel fertőtlenítitek? Van idő ilyenekre ha sír a baba?

Köszönöm szépen a válaszokat!

37 + 1 hetes km

2010. aug. 15. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én minden használat után sterilizáltam. szoptatás, büfi, kaki, peluscsere, játék-ébrenlét, majd ha elálmosodott, alvás. na akkor jött el az én időm: mellszívás, steilizálás (avent mikrós sterilizálóban minden kis alkatrészt), majd pelusra kiterít és leborít egy másik pelussal a következő használatig. akkor pikk-pakk összeraktam és kész. hidd el, nem sír mindig egy baba. de majd te is kitapasztalod magadnak a dolgokat, mikor hogy lesz rá időd. lehet, hoyg a te babád rötön szopi utá bealszik és mindjárt tudsz fejni, mosogatni, majd serilizálni. ja, merthogy sterilizálás előtt elmosogattam alaposan az alkatrészeket.

én nem használtam bimbóvédőt, de azt is sterilizálnám minden használat után. esetleg szerezz belőle be néhányat tartalékba.

mondjuk én betegesen figyeltem a sterilizálásra, mindent, ami anyatejjel érintkező volt. a többit dolgot persze nem.

az egyéb kajás tálkákat, cumisüvegeket, kanalakat, poharakat, játszócumit stb. már nem sterilizálom, csak időnként.

2010. aug. 15. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Én minden használat után azonnal forró, folyó víz alatt, mosogatószerrel elmostam, tiszta peluson szárítottam, csak naponta egyszer sterilizáltam.

Ezt előre meg kell csinálni. Ilyenekre nincs idő, ha sír a baba. Sőt, a legjobb az, ha nem várod meg, amíg sír. Az én babám nem szopik sajnos, fejnem kell a teljes mennyiséget. Úgy csinálom, hogy etetés után fejek, közben a babám bealszik a mellszívó monoton hangjára. Fejés után kimegyek mosogatni, bekészítek egy adag tejet az üvegbe a kiságy mellé, a száraz alkatrészeket összerakom használatra készen, így várja ugrásra készen a következő etetést, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Nekünk ez vált be.

2010. aug. 15. 22:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget.

Esetleg mások is leírhatnák a bevált módszerüket. :D

És még mindig nem tudom, hogy kell összerakni az avent kézi mellszívót, annyi apró kütyü van hozzá. :S

2010. aug. 16. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A mellszívó test csavaros részébe alulról kell beilleszteni a csillag alakú szelepet (ez az új ípusoknél síp alakú), felülre pedig a membránt. A megmbárba kell beleakasztani a kézi kart, majd erre jön rá a félgömb alakú zárótető. Alulra a csavaros részre pedig azt csavarozol fel, amid van: vagy Avent cumisüveget, vagy Avent tejgyűjtőt adapterrel.

Nem adtak hozzá összeszerelési útmutatót?

2010. aug. 16. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!

Nekem van síp és olyan csillag alaku is. Melyik a jobb? Vagy mi mire való?

2010. aug. 16. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A csillag alakú nekem gyakran "beugrott" a vákuum hatására. A síp alakú még sosem csinált ilyet, nekem az a szimpibb.
2010. aug. 17. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is csak naponta egyszer sterilizálok, mióta elmúlt egy hónapos. Amúgy az anyatej frissen lefejve enyhén antibakteriális hatású, sőt, rákellenes hatását is felfedezni vélték. Itt van két cikk erről és a fertőtlenítési eljárásokról:

[link]

[link]

2010. aug. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!