Kinek mi a véleménye a Philips Avent mikrós sterilizálóról?
Figyelt kérdés
Használtan szeretném venni, de nem tudom hogy érdemes-e mikrósat venni. Ha nem olyan jó melyiket ajánlanátok helyette? Első babámat várom, 30 hetes km.2010. nov. 26. 10:19
1/9 anonim válasza:
én nagyon szeretem, először azt gondoltam, hogy felesleges dolog, mert lábosban is ki lehet főzni ugyanúgy a dolgokat. Aztán amikor meguntam, hogy minden csupa vízkő volt és csúnyán homályos, akkor vettünk egyet használtan (ez tipikusan az a dolog, ami nem tud elromlani, nyugodtan vegyél használtat), akkor jöttem rá, hogy milyen jó és kényelmes is ez.
2/9 anonim válasza:
Nekünk is ilyen volt! Nagyon szerettem mert gyorsan kész voltak a cumik cumisüvegek!!!
3/9 anonim válasza:
Én sterilizáló folyadékot használok, nekem az vált be. Egy ismerősöm vett ilyen mikrós sterilizálót, de alig használta, mert azt mondta, hogy csak Avent-es cumisüveget lehet belerakni, úgyhogy én maradtam a folyadéknál.
4/9 anonim válasza:
Nem csak aventes cuccokat lehet belerakni. Én is használtan vettem. Először nem akartam, gondoltam a folyadék kényelmesebb, aztán egyszer megkóstoltam a gyerek cumisüvegéből a tejet, és valami szörnyű íze volt a cuminak a folyadéktól. Azóta nem használom, csak a mikrósat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, valószínű, hogy akkor fogok venni!
2010. nov. 26. 11:21
6/9 anonim válasza:
Nagyon jó, és nagyon megéri megvenni.
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, véletlenül elküldtem.
Azt azonban kombináld bele, hogy nem minden mikróba fér bele.
Például a miénkbe nem fért bele, ezért Édesanyámmal elcseréltük a mikrót, mert abba jó volt.
Szóval én csak ezt az egy hátulütőjét tudom mondani.
8/9 anonim válasza:
Jó a mikrós sterilizáló, én is használtan vettem 3500-ért.
Aztán amikor már itt volt, rájöttem, hogy semmivel se tud többet, mint az akármelyik bababoltban 2000 Ft-ért kapható noname mikrós sterilizáló. A munkát a gőz végzi el, nem a műanyag. Mai ésszel inkább olyat vennék, nem Aventeset.
Nem az Avent ellen szólok, mert egyébként mindenünk ilyen márka, a mellszívótól a cumisüvegig (kivéve a cumit), és meg vagyok elégedve vele.
9/9 nacebee válasza:
elsőnek:mikor főzöd ki rakj bele pár citrompótlót és nem lesz vizköves.nekem semmi gondom nincs a kifőzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!