Hasfájós babák anyukái próbáltátok már?
Nincs összefüggés.
Ami a baba pocakját megviseli, és kerülendő, az inkább a tej és a tojás. Vagyis olyan van, hogy ezeket valaki kiiktatja, és elmúlik vagy csökken a hasfájás.
Minden baba más egyébként. Nekem az egyik nagyon hasfájós volt, semmi se segített. A másik egyáltalán nem, pedig ettem mindent. A legkisebb meg félúton. Nagyon meg kell gondolnom, milyen nyers zöldséget vagy gyümölcsöt eszek. Főzve viszont ehetek bármit.
Igen. Az én babám sem bírta ha édességet ettem vagy süteményt, vagy péksüteményt vagy bármi ilyet (meg a tejterméket sem).
Nővérem is ugyan ezt tapasztalta. Nagyon kívánta a péksütiket szoptatás alatt, minden reggel azt evett. Nagyon fájt a kisfia hasa. Aztán amikor már minden lehetőséget kizárt, rájött, hogy lehet, hogy a péksüti a baj. Nem evett többet és el is múlt a hasfájás a fiánál.
De mivel nálatok nem is volt hasfájás, nem tudhatod, hogy pont ez miatt nem volt, lehet, hogy csak szerencse.
Egyszer olvastam hogy a cukor savasit és igy az anyatej hasfájást okoz a babánál,első perctől kezdve sem liszt sem cukor sem tojás sem tejtermék,lehet tényleg csak szerencse de szerintem szerepet játszott ez is.
Mindenkinek köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!