Egyik napról a másikra elapadt a tejem? Miért? Mit tegyek?
Harmadik babám. 8 hetes, eddig sem volt sok, de ami volt az fixen volt! Minden évesnél 50ml környékén evett.
Tegnap óta 0 ml! Mindig ráteszem, egyszerűen nem értem!!
Beteg vagyok, torokgyulladás, natha.
Illetve van erős folyasom, mint amikor peteérésem van (fájt is a hasam 2 napja)
Nagyon szeretném vissza hozni azt a keveset is!
Most van az influenza szezon!! :( :(
Ha megnyomod, akkor jön valami? Ilyen hirtelen nem apad el.
Lehet, hogy tényleg peteérés, és meg fog jönni. Ilyenkor csökken a tejtermelés, de az csak átmeneti.
Szoptass sokat, az se baj, ha szinte egész nap rajtad lóg a pici. Igyál sokat, egyél szénhidrátot, aludj, amikor csak tudsz. 90 napig visszahozható a tej.
Attól, hogy a mérleg nem tudja mérni, valamennyi tejet biztosan ki tud szívni.
Karamalzot, zabkekszet, tejszaporító praktikákat érdemes kipróbálni.
Sokat ettem sokat iszom.
Bimbovédővel szoptatok, abban mindig láttam hogy van-tej. Ma reggel 10ml-t mutatott a mérleg! Ami lehet simán 0!! :(
A 10 ml nem nulla, hanem 10. Máris több, mint a tegnapi nulla.
A bimbóvédőt nem tudod elhagyni? Sokkal jobb lenne neked és a babának is.
A tesók meddig szoptak? Akkor is volt gond a szoptatással?
Hogy adsz pótlást? Nem lehet cumizavar?
De miért kell méregetni? Teljesen felesleges nekem eszembe sem jutott ilyen ostobaság, nem is mentem mérleg közelébe! . Csak magadat idegesíted vele aztán csodálkozol , hogy apad a tej.
Amit tudsz, hogy egész nap szoptatod a babát, ruha nélkül vagytok bőr bőrkontaktus, és egész nap szopizon, ezzel fogja magának termelni a tejet !
Azt a rohadt mérleget meg felejtsd el.
Muszáj vagyok méregetni! Ez abszolút nem teher!
Nagytesó 1 evig szopizott. Középső 6 hónapig kb, akkor volt egy igen komoly mellgyulladásom. Állitólag ez miatt sincs annyi tejem már! De még ez sem gond! Ha csak napi1-2dl-t kap, az nekem tökéletesen megfelel! Csak tudjam kihúzni még tovább
Beköltözni a nagyágyba most nem tudok! Mert mindenki beteg
7: Ne kötekedj már kérlek!
Ne vedd magadra.
8: Mindenki beteg! Nem tudok külön menni. Az nem olyan egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!