Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megengedett néha napján...

Megengedett néha napján 1-1szál cigi ha szoptatok?

Figyelt kérdés
Lenne valamilyen káros következménye? Heti 1-2szálra gondolok

2018. jan. 17. 16:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Ha mar szandekosan akarsz eloidezni magadnak tudorakot akkor legalabb a kisbabatol messze hogy az o tudejet ne karositsd, utana moss kezet es vegyel be egy mentolos ragot. Egyebkent nem hinnem hogy megengedett.
2018. jan. 17. 18:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Azert annyira de annyira szeretnék bekukkantani a ti tökéletes életetekbe, biztos mindent szuper anya es apaként csináltok! Konkrétan ugy mondtok itt véleményt mintha éheztetném, verném, belefujnám a füstöt az arcába, nem törődnék a gyerekemmel...stb...heti 1-2szál cigi volt a kérdés, es ugy mondtok véleményt mintha a legundorítóbb anya lennék a földön! Szegyelljetek magatokat, amugy meg biztos vagyok benne, hogy a válaszolók többsége fele annyira sem okos mint amilyennek képzeli magát!
2018. jan. 17. 18:29
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy nem. Csak okoskodnak. Főleg ha nem 3 évig szoptatsz, fuu akkor egy senki vagy szerintük.
2018. jan. 17. 18:57
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem ertem... Ez olyan mint az alkohol. Amég szootatsz addig nem pialsz, se terhesen, mert felfogod hogy az nem jo a babadnak. Teljesen ilyen a cigi is.. Minimum 6 honapig kell kibirni még, utana jon a hozzataplalas.. De ha még 1 evig is kéne, nem éri meg hogy tudd hogy kibirtad es a babadat nezted?! Tudod h karos, tudod hogy árt neki, nem tesz jot.. Akkor miert nem lehet kibirni ezt a kis időt.. Utana már ugyis csinalhatsz ami jólesik
2018. jan. 17. 19:33
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Szegyeld magad te, aki egy ilyen kerdest felteszel;) Kepes vagy cigizni, mikozben szoptatsz. Szeretne a gyereked is cigizni?
2018. jan. 17. 19:50
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

Banyek, akkor miért kérdezted? Már bocs de aki nem tesz rosszat a gyerekének az a másik agytröszt szerint meg már 3 évig szoptat? Ti mindketten valami 17 éves felcsinált csitrik vagytok?

Ha ilyen kis arrogáns pukkancs vagy, akkor fogadd csak meg a pár ágyúagyú tanácsát és bagózz. Nem az én gyerekemet nyomod nikotinnal meg kátránnyal szóval magasról szarok arra is ha krekkelsz, de mivel kerdeztél válaszoltam, igen káros a napi pár szál is.

Egyik jóképességű szerint meg ha kint cigizel, nem megy át a tejbe....?? Az ilyenek mi a töknek szülnek..tényleg iq-teszthez kéne kötni a gyerekvállalást.

Tanács: legközelebb húzz gumit a hapsid lécére, akkor nem lesznek ilyen gondjaid.

2018. jan. 17. 21:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, gratulálok, csak a gyerekedet sajnálom, hogy ilyen hugyagyú paraszt anyja van! Senki nem mondta, hogy cigizek, megkérdeztem valamit, te meg a saját kis sötét agyaddal bebeszèled magadnak, hogy már cigizek is...sőt mar gondolom látod magad elott ahogy szoptatás közben cigizek, te agyatlan
2018. jan. 17. 22:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szüleimnél nagyon cigiszag van az egész házban. Nem is tudom hogy mondjam meg finoman, nem sértően, hogy csak akkor tudom oda elvinni a gyereket, ha ki lesz takarítva vagy szellőztetve. Én sem a párom sem dohányzunk. Viszont anyu cigizett sokat, amikor terhes volt velem. Elvileg nem lett semmi bajom, de én életemben még csak ki sem próbáltam. Büdös az ember szája és ruhája is tőle szerintem.

Kérdésre válaszolva: igen, káros. Még úgy is, ha csak mellette szívod.

2018. jan. 18. 10:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy bírom ezt a gyakorit. :) Itt már az tökéletes anyának számít, aki nem bagózik, iszik terhesen vagy szoptatás alatt; nem hagyja felügyelet nélkül a gyerekét, míg a boltba szalad; nem hagyja ordítva elaudni; nem ülteti tv elé 4 hónaposan; nem táplál hozzá idő előtt; nem pofonnal nevel... és az a legjobb, hogy ezek közül nem kell mindnek teljesülnie, elég egynek és máris tökéletesnek és/vagy haugnak van kikiáltva az ember, holott ez kb. a minimum és fényévekre van a tökéletestől.
2018. jan. 18. 10:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy a csupán normális viselkedésemmel máris tökéletes anyuka voltam:)) Tegyétek ezt ti is, ne gyújtsatok rá, nem kell alkoholt sem inni, és sorolhatjuk. Igaza van az előttem írónak, ez megy itt egy jó ideje. Ha valaki teljesen alap dolgokat betart, akkor rögtön jön a támadás.

A hülyeségre meg mindig akad ilyen kérdésnél is pártoló, aki rögtön védelmébe veszi a kérdezőt. Tipikus. Nemhogy mindenki arra törekedne, hogy egyre kevesebb cigiző kismama, anyuka, apuka legyen.

2018. jan. 18. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!