Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen mellszívótok van?

Milyen mellszívótok van?

Figyelt kérdés

Kiszeretnék nézni egyet a neten , arra az esetre ha ugy latom kell es csak megkell rendelni nem akkor keresgélni.

De nem értek ehhez.

Kézire gondoltam. De itt talán jobban értenek ehhez páran.

Kolcson akartam kérni, de nincs kitől.:/

2018. jan. 16. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Philips Avent kézi és később vettünk Philips Avent elektromosat. Sokkal könnyebb az elektromossal, de egyik mellszívó sem olyan hatékony mint a babák szopizáskor.
2018. jan. 16. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy kell, ezért kézit ajánlom én is, nekünk Avent volt.

annit mondok hogy "klamnizóst" vegyél, ne huzgálóst mert fárasztóbb.

klamnizós típus:

[link]

húzogatós: [link]

(kórházba próbáltam az utóbbit de gyötrelem volt)

egyébként használtan is nyugodtan megveheted. szépen ki lehet főzni és negyed annyi mint a boltban. tudom tudom használt...de a kórház után ez sem érdekelne :)

2018. jan. 16. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
még annyit hogy én napi 2-3 alkalommal fejtem szaporítás miatt az első fél évben, szerintem ehhez még elég a kézi, ha rendszeresen fejni szeretnél hogy úgy add a tejet akkor nem árt egy elektromos. de a szoptatásnál nincs kényelmesebb :)
2018. jan. 16. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem lansinoh kézi mellszívóm volt. Nem sokat használtam, csak az első két hétben, arra jó volt. Gyakori használatra az elektromos jobb.
2018. jan. 16. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt kezi Avent. Alig tudtam par ml-t lefejni. Aztan vettem egy elektromos Medelat, azt szerettem, sokaig hasznaltam! De nekem nehezen indul be a tejleadom, ezert nem volt jo a kezi, lehet neked tokeletes lenne.
2018. jan. 17. 07:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Philips avent elektromos, amit én nem szeretek, valahogy csak akkor szív normálisan ha előre görnyedve ülök.

Kölcsönbe van nálam egy kézi madela, azt sokkal jobban szeretem. Ha kell akkor azt használom.

2018. jan. 17. 07:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Avent kézi volt nekem. Sikeresen "végezte a dolgát", én megvoltam elégedve vele. Főleg, hogy tisztítani is könnyű.
2018. jan. 17. 13:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Most jutottam fel!:)

Nagyon tetszik ez a kézi Aventes :)

Sztem ez lesz az, paromnak is tetszik. Mar amennyire ert hozza.:)

2018. jan. 17. 21:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez a klamnizós nagyon jónak tunik. Sose láttam ilyez
2018. jan. 17. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:

A kézi avent itt most 40%al olcsóbb: [link]

Én is most vettem...

2018. jan. 18. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!