Akinek nagyon kevés teje volt, az meddig küzdött vele?
Tanácsokat megköszönöm, de nem kérem, mert már minden létezőt kipróbáltam...de semmitől nincs több tejem mint alkalmanként 20-30ml..
Ugy érzem, nem nagyon van értelme küzdeni már emiatt a kevés miatt, mert se éjjelem, se nappalom...erről szól az egesz napom...es egy ideg roncs vagyok már!
Az elsőnél 1,5 hónapig fejtem, de végig kellett a pótlás, olyan kevés volt. Mellre nem lehetett tenni, fogalma nem volt a technikáról. Mikor elegem lett, úgy elapadt egyik napról a másikra, mintha soha nem lett volna.
A másodiknál ugyan ez volt a helyzet, de neki csak 3 hétig jutott anyatej. Összesen tuti, hogy nem volt 1 liter, pedig sokmindent kipróbáltam. Elegem lett és a fejés és idegeskedés helyett a naggyal való foglalkozást váladztottam. Maximum 1 percig bánkódtam. Mindkettő kiegyensúlyozott, egészséges és kötődő.
Majdnem 4 hónapig. A legjobb szándékkal tanácsolom, hogy hagyd a jó fenébe a küzdést.
Mi is megvettük az összes "gyógyszert", mellszívókat, és semmit nem javult. Én is tiszta ideg voltam, kicsit azóta is bánt a lelkiismeret, hogy nem tudtam tejet adni neki. Ha nem lett volna akkora belső kényszerem is, sokkal nyugodtabb életünk lehetett volna. Így az első hónapok borzasztóak voltak, még emlékezni sem szeretek rájuk.
Köszönöm a válaszokat!
A szaporító fejéssel kapcsolatban: azon is túl vagyok, nem napi 3x csináltam, hanem napi 8x, ettől sem lett több tejem.
De ugy látom nem vagyok egyedül, sokan küzdünk ezzel, ez bevallom kicsit megnyugtat.
Es igen, az okos beszólások, hogy "mindenkinek van teje, olyan nincs, hogy nincs". Hát nyilván, ezt nagyon könnyű annak mondani akiből ömlik a tej, ugy, hogy semmit nem kell érte tennie..
Na meg a szánakozó pillantások amikor megkérdik, hogy szopizik-e a baba..mondjuk megfogadtam, ha megkerdi még egyszer valaki, akkor a válaszom az lesz, hogy igen, es ezzel lezárom a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!