Kisfiam 5 hónapos. Azt veszem észre, hogy nem indul meg a tejem, pedig tele a cicim. Miért nem?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt gond, ügyesen szopott. A "jobbik" cicimmel van ez. Ha először a másikra teszem rá, az megindul, és néhány másodperc múlva a teli is. De ha arra teszem rá rögtön, akkor sokszor hosszú percekig csak szívja, szívja, de nem jön. Miért lehet ez?2008. okt. 26. 11:11
1/3 anonim válasza:
Én is pont így voltam. A jobb cicim nem akart működni, nem váltódott ki a tejleadó reflex. Ilyenkor meleg borogatást tettem rá és fejtem le egy kis tejet, hogy könnyebb legyen a babának. Esetleg próbáld meg, hátha így sikerül, és nem kell erőlködnie.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Megpróbálom ezeket. Az a baj, hogy legtöbbször az esti szopinál, meg éjjel van ez. Köszi mégegyszer
2008. okt. 26. 13:29
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, a melegítést ajánlották. Vettem kis cseresznyemag párnát, a mikroban kell felmelegíteni, aztán betenni a melltartóba (sokáig őrzi a meleget). Mikor már közeledik a szopi ideje (kb. 10-15 perccel előtte) szoktam berakni a melltartóba, és így könnyen megindul a tejci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!