Meddig lesz még tejem, ha már nem szoptatok?
Figyelt kérdés
Már 1 éve volt, hogy a lányom 10 és fél hónaposan elutasította a cicit, mert már akkorra "dolgozni" kellett volna érte. Előtte sok volt, fejtem is a fagyóba, de arra se volt szükség. Vagyis amikor már kellett volna, addigra lejárt a szavatossága, a fél év. De már egy éve, hogy nem szopik, azóta nem is fejtem.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy nektek meddig volt még tejetek?
2008. okt. 25. 20:10
1/4 anonim válasza:
Most ezt nem értem. Neked még van tejed 1 év után, úgy, hogy nem is fejsz? És nem gyullad be a melled? Szerintem a normális az, ha max. pár hétig van még tej a szoptatás abbahagyásától számítva. Nekem 2 hétig volt. Ha neked több mint 1 éve van még, keress fel egy orvost, és egy szurival elintézik a dolgot.
2/4 A kérdező kommentje:
Ne nagy mennyiségre gondolj, csak néhány csepp jön belőle, ha megnyomom/megnyomódik a cicim. Korábban a védőnő azt mondta, hogy ez normális, majd elmúlik. De mégis kb. mikor?
2008. okt. 25. 20:30
3/4 anonim válasza:
Ugyanígy jártam én is. 2.5 éves volt a fiam, amikor teherbe estem és még mindig volt tejem, pedig 9 hónaposan kiköpte a cicit, utána már nem szopott és nem is fejtem. Mikor említettem a nőgyógyászomnak (terhesen) azt mondta, hogy most így már nem apasztjuk el, szóval biztos van rá valami gyógyszer, bár engem sem zavart, nem gyulladt be, hiszen csak pár cseppről van szó. Terhesség alatt nem mertem nyomkodni, hogy van-e még benne, viszont szülés után megint 3 napba tellett, mire belövellt a tej.
4/4 A kérdező kommentje:
A védőnő azt mondta még, hogy borogassam, de annyira nem zavar, hogy én hideg vizes ruhával feküdjek. Nem fáj, nincs begyulladva, nem zavar, szóval semmi baj, csak kíváncsi vagyok, másnak meddig volt így, és mit mondtak rá.
2008. okt. 25. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!