Most akkor mit szabad es mit nem szabad enni szoptatas alatt?
Pont, hogy kísérletezned kell, ugyanis minden baba más. Mint ahogy minden felnőtt is más.
Az enyémnek semmi gondja nem volt sem tejtől sem a tojástól. Viszont a gyümölcsöktől fájt a hasa, pedig pont nyár volt, egyedül almát tudtam enni.
Ha csak nem leszel fényevő, muszáj lesz kísérletezned.
Az első időszakban én a puffasztó ételeket kerültem, később megpróbáltam, nem lett semmi baj.
A tej is csak az arra érzékenyeknél okoz gondot. Ha tejre gyanakszol, hagyd el, de egy hónap, mire mindkettőtök szervezetéből kiürül. És ha kerülöd, akkor mindenre figyelj, mert kenyerekben, margarinokban és még sok mindenben van, amiről nem is gondolnád. Én csináltam, nem egyszerű.
Az én kisfiam hasa pl a gombától fájt. (Mármint én ettem gombát, ő szopizott.) Mástól nem. De ezt is ki kellett tapasztalni.
Na én ehettem /nem ehettem bmit, fájt a hasa. Azóta eszem majdnem mindent, a baba meg kap infacolt vagy espumisant és béke van meg nyugalom. (hát ez van...)
Nem eszem puffasztó kajákat, paradicsomost, csípős kaját, nyers húst, nyers tojást, mézet, hát kb ennyit... Tojást pl eleve nem nagyon eszek, főleg nem magában, de tejet szoktam inni ha megkívánom. Kávézok is reggel egy hígat, azt is tejjel...
Nekem az sem vált be, hogy a szilvalekvártol majd hasmenéses lesz a baba. (refluxos a lányom és kap anyatej sűrítőt amitől még szorulásos így próbálkoztam ezzel)
Ahány baba annyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!