Hány hónapos babát "szabad" leszoktatni az éjjeli szoptatásokról?
Tehát mikortól biztonságos leszoktatni, amikor "nem hal éhen"?
Ilyenkor hány óra elvárható tőle evés nélkül?
Nincs ilyen. Ha éhes, kínzás nem megetetni, bármekkora legyen.
Gyakorlattal nyilván rájössz, hogy mikor éhes, mikor szomjas, mikor csak komfortszopi és e szerint cselekszel.
Lehet, hogy éppenséggel nálatok most nem, de miért ne lehetne éhség az óránkénti?
Növekedési ugrásoknál pont hogy jellemző.
Koszonom a valaszokat!
En nem pontoztam le senkit, ma neztem be eloszor miota kiirtam a kerdest.
Nem tudom ehseg lehet e az ilyen gyakori keles?! Fejlodesi ugras lehwt ebben igaza lehet aki ezt emlitette.
Aki mindig kelt a gyerekeihez nyugodtan veregesse meg a vallat, en is kelek 4 eve, mert van masik gyerkocom, eppen ezert nem szeretnem ujra elkovetni a hibat h hozaszoktassam az ejjeli kiszolgalasert. Gondolom te is 4 eve legalabb nem aludtal. Termesztese igenye az embernek az alvas, a gyereknek is a segitseg, de ahogy irtak nem hinnem hogy baja lenne attol ha kicsit kitolnak az eveset, pl 21:30 kor alometetes, aztan ujra 03:00-05:00 korul, hiszen 6.5 orakat szuletesetol tudott mar aludni. Kozte pedig menne apja. En orulnek a legjobban ha tudnam valoban ehseg e?? Nyilvan nem szeretnem eheztetni. Ugyanakkor nem szeretnek rossz szokast sem kialakitani (ujra?),es en sem idegileg kikeszulni. A liga oldalan konkretan igy ajanljak (menjen apuka), erdekelt volna mas anyak tapasztalata, segitsege is, mit tehetnek.
A "keltem mint a katonatiszt" inkabb dicsekvesnek tunik mint segitsegnek. Mint irtam 4! eve nem alszom, sztem ezzel en is katonatiszti szolgalatomat teljesitettem:-) nem 10 orat szeretnek aludni, csak 3-6 orat egyben..es nem rossz szokast kialakitani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!