Vissza lehet hozni még, hogy bő tejem legyen?
Figyelt kérdés
Urtica urens 5ch szedtem két hétig egyfolytában,meg milusan teát ittam.Eleinte szépen volt tejem,most van ,hogy két ciciből lakik jól.Elapadhat,vagy még visszafordítható?
sAJNOS nem tudtam,hogy a homeós bogyót nem lehet folyamatosan szedni.
A babám 3 hetes.
2008. okt. 25. 18:18
1/5 anonim válasza:
Persze hogy visszajohet a tejed egyel igyal, taplalokat egyel, es en semmilyen teacsodakat nem ittam, en egyszeruen nem hiszek bennuk. Mondjuk a terhessegem alatt, elott, kozben soha sem. De te is lathatod hogy a bogyod nemhogy segitene, meg apasztja is a tejet.
Egyel, igyal, es szoptasd a picit, es ne aggodj!!!!!
Sok tejet Nektek!
2/5 anonim válasza:
ÉN a kisfiam 13 hónapos koráig szoptattam.Akkor sem azért hagytam abba mert nem volt tejem hanem azért mert már úgy gondoltam...!Hozzá teszem császáros baba volt!Azt mondják a császárosoknak vagy nincs is vagy nehezen indul meg vagy kevés ideig tudnak szoptatni!Én ÉDESKÖMÉNY TEÁT ITTAM!Napi két csészével.Herbáriába,gyógyszertárba kapható.Egész kömény,kiskanállnyit leforrázni egy bögre vizzel aztán fedd le hagyd 10-15 percig állni,majd szűrd le.Nem olyan szörnyű az ize,de izesítheted is!Csak kitartóan a tejciért mindent,szerintem még nem késtél el :-))
3/5 anonim válasza:
A köménymagos tea vagy leves segít, de igazából a gyakori szopás. Én sem hiszek semmiféle csodaszerben, csak az emberi akaratban. Azzal sokra lehet menni. Én is szoptatok, minden ok, viszont volt olyan hatalmas stressz és szomorúság az életünkben, hogy elment volna a tejem, ha ez számítana. Kitartást, szoptatásra vagyunk teremtve!
4/5 anonim válasza:
Én szintén igy jártam. Volt tejem rengeteg, de hogy még több legyen a patikus ajánlotta a homeos bogyót. De azt viszont nem tudta, hogy ezt ekkor már nem kéne szedni, és pont ellentétes hatást fejt ki. Még szerencse hogy abbahagytam. Szóval én is mindent próbáltam utánna, de a tej csak fogyott. És a megoldás: először is nyugodj meg! A tej visszafog jönni de csak akkor ha nem aggódsz egyfolytába hogy nem elég (én itt rontottam el az elején). Aztán jöhet a tojásleves. (én soha nem ettem meg. De most, szerintem többet ettem belőle mint egy ember egész életében. Reggelire, délbe, délután, vacsira. Amikor eszembe jutott.) És a sőr. Barna. 1-1 pohár az ebédhez, vacsihoz. És még mindig nem idegeskedni. Még mindig korántsincs annyi tejem mint előtte, de a babukának elég. Most két mellből szoptatok egy-egy etetésnél, de még marad is benne. (előtte egy is bőven elég volt). Szóval NYUGI ne akard görcsössen! Menni fog.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 26. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!