Véletlen vagy tényleg többen vannak azok, akiknek elment a tejük és császárral szültek? Befolyásoló tényező lehet a szülés módja?
Én sajnos császárral szültem, még mindig szoptatom lassan 9 hónapos babámat. Szinte mást nem is nagyon eszik..
Az első 6 hónapban még vizet sem kapott.
Szia,
én is császárral szültem 5 hete és csak a 8-9. napon lövellt be a tejem és mivel addig tápszert kellett, hogy kapjon, ezért a cicim nem nagyon tudta felvenni a versenyt... úgyhogy most kap egy kis cicit minden evés előtt, de a nagyrésze tápszer az étkezéseknek.
Sajnos, egyre kevesebb van és egyre több tápszer kell, szóval a császár szerintem benne volt a dologban, legalábbis nálam.
Szia!
Én 3-at szültem,az első ment simán,de a másik kettő sajnos császárosak lettek.Az elsővel rengeteg tejem volt,sokáig szoptattam.A másik két babámmal viszont 2 hetes kortól pótlás kellett,és akármit csináltam nem lett több tejem.
Most 4 hós a legkisebb babám,de már nem is tudom szoptatni.Csak azért nem idegeskedek rajt,mert tudom,hogy mindent megtettem,és mégsem ment.Az elsővel semmit nem szedtem,semmilyen praktika,és ömlött hónapokig a tej.
Nem tudom,hogy összefügg-e a császárral,de nálunk így volt.
Szia!
4 hónappal ezelőtt szültem császárral, de már a 2. napon volt tejem és azóta is szoptatok, mást nem kap.
Azt mondják befolyásoló tényező a szülés módja, mert a szervezeted illetve a hormonok nem reagálnak egyformán spontán szülésnél és császárnál. Én amint megkaptam a bébimet mellre tettem, pedig azt sem tudtam hogyan kell szoptatni. Kicsit hülyén is éreztem magam, mert mindenki azt mondta úgyis később indul be a tejem. Hát az én kicsim az első perctől "rácuppant", szerencsém volt vele, nagyon szépen szopott. Mindenkitől kérdeztem mit fogok érezni, ha megindul a tejem? Mondták: "bedurran" a mellem. Nálam ez elmaradt, csak kicsit teltebb lett. Meg is ijedtem, hogy akkor nem lesz tejem. Ám a bébim csak hízott és a 3. napon hazajöhettünk.
Hogy mikor és hogyan indult meg a tejem, nem tudom, de örülök hogy van és remélem lesz is...
Tudom bután hangzik, de úgy szoptattam a kórházban, hogy azt sem tudtam van-e tejem vagy csak az előtej jön belőle. Nem volt kitől megkérdeznem, és szégyelltem is magam tudatlanságomért, de a kitartásoknak és a fiam ügyességének köszönhetem, hogy szoptathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!