Baba hasfájása miatt abbahagyni a szoptatást?
Ahogy előttem is írták, én is hónapokig szendvicseken éltem. Nagyon nehéz volt, de kibirtam. Először minden puffasztót elhagytam, majd figyeltem, hogy mikor fáj a hasa és épp akkor mit ettem. Ami nálunk gond volt az a tej. Rengeteget ittam, de 4 hónapra lecsökkentettem 1 pohárra naponta (1 tejes kávé reggel) és szinte teljesen elmúlt a hasfájása.
Úgyhogy elsősorban a te étkezéseden változtass.
Kisfiam tápszeres volt, és rettentően hasfájós. Mindent kipróbáltam, semmi se segített. Nem biztos, hogy a tej a bűnös.
Idővel kiderült, hogy refluxa van. Szerencsére kinőtte.
6 hét mire kiürül a szervezetedből a tejfehérje átlagosan, hiába ettél 2 napig tejmentesen az nem elég hogy változás legyen.
Amúgy kisfiam tejfehérje allergiás, ma már nagyon sok olyan felvágott és virsli is van amibe se tej se tojás se szója, pl fini mini termékei, pick termékek téliszalámi/rákóczi én ezeket szoktam venni.
Még csoki is van amibe nincs tejfehérje, pl tescos zselés szaloncukor, boci étcsoki is csak nyomokbanos, lidl/aldi mind ki van írva a pékárukra az összetevők, sok rágcsájuk/kekszük is van ami csak nyomokban-os ezt majd kitapasztalod hogy bírja-e.
Tejekből van rizs,mandula,kókusz,szója . tej amit lehet inni, főzőkrémekbe is vannak rizs alapúak és tök finomak.
Egyszóval 2 nap nem elég, és lehet ha hosszan tartod ezt a diétát segít, de lehet mint fiam 3 hónaposan kinövi.
Nekünk pl a papaverin cseppek segítettek csak,azt próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!