Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mikor indult be az előtej?

Kinek mikor indult be az előtej?

Figyelt kérdés
36hetes vagyok es 3napja gyanus foltok lettek a pizsamámon. Gondolom vmi elindult. Nem nott a cicim a terhesseg alatt,bar igy is nagy meretu. Ha most van mar ilyen elotej akkor ez azt jelenti, hogy lesz tejem is rendesen? Nagyon szeretnem, ha nem kellene tapszerezni. Kinek mi a tapasztalata? Koszi a valaszokat.
2017. dec. 10. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt előtejem. A szülés utáni naoin beindult és másfél évesen választottam el.
2017. dec. 10. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés. Gyakran tedd majd mellre, attól fog beindulni a tej.
2017. dec. 10. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt elotejem, 5 napos volt mire egyáltalán lett tejem, 9 napos kora óta kizárólag anyatejes, most két hónapos, remelem meg jó sokáig tudom szoptatni
2017. dec. 10. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:

1. gyerek: annyi előtejem volt hogy melltartóbetétet hordtam a 7. hónaptól.

2. gyerek: kevés előtej folyt, szintén 7. hónaptól, 3 hetesen már tápszert kapott mert apadt a tej.

3. gyerek: semmi előtej, szoptatás remekül megy, 3 hónapos lesz.

Nincs összefüggés.

2017. dec. 10. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Terhesen egyik gyereknél sem volt. Szülés után mindkettőnél volt előtej az első napokban, a nagyobbnál a 4. napon lövellt be a tejem, a kicsinél a 3. napon. A nagyot csak két hónapig tudtam szoptatni, utána tápszeres lett, a kicsit 15 hónapig, soha nem kapott tápszert.

Nincs összefüggés az előtej és a későbbi sikeres szoptatás között.

2017. dec. 11. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb 8 hónapos terhesen indult az előtej. 21 hós a lányom,még szopik reggel este.
2017. dec. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!