Az előtej nálatok mikor (hanyadik héten) indult be? Később volt tejetek?
Köszönöm!
Én most eléggé meg vagyok ijedve, mert anno a fiammal a 14. héten beindult az előtejem, a végén már csorgott folyamatosan, a szülés másnapjára viszont eltűnt a tejem és nem is sikerült újból meghozni.
Most 13 hetes vagyok a tesóval és reggelre tejfoltos lett a hálóingem...
Az előző jól tudja.
Az, hogy van előtejed, bíztató jel lehet, de hogy később lesz-e elég és/vagy tudsz-e szoptatni, számtalan más fontosabb dologtól függ majd. (Mondjuk érdemes lenne szerintem körüljárni, hogy az elsőnél hol lehetett a gond, hogy nem jött össze a szopi.)
Nekem anno a 25. hét után lett tejem és 40 hónapig szoptattam. Most már a 20-diktól van, de majd kiderül, hogy lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy nincs összefüggés az előtej és a későbbi tejmennyiség között, csak "érdekes" volt, hogy az első terhességemnél főleg a vége felé napi 300-400ml előtejem volt (a védőnő aggódott és lemérette a kifolyt mennyiségét), ha hozzáértem vagy hozzányomódott valami a mellemhez, szabályosan spriccelt és egy nap ill. 10 óra alatt "eltűnt" minden. Voltam szoptatási tanácsadónál, kipróbáltam minden praktikát, semmi sem használt. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj. Most terhesgondozáson szóltam az assisztensnőnek, hogy már van előtejem erre közölte, hogy csak képzelődök, még túl korai. Mikor megmutattam neki, közölte, hogy ilyet még nem látott.
Pedig annyira reménykedtem, hogy most minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!