Ha 4 hónapos körüli babád szopizik kb.8 percst aktívan, akkor hány ml szív ki? van amikor 5 perc múlva befejezi és nem kell több, de félóra múlva újra kér egy kicsit.

Nálunk sosem volt összefüggés a mennyiség és az idő között. Néha megméregettem kiváncsiságból, volt hogy 3 perc alatt 2xesét szopizta a bab, mint 20 perc alatt máskor.
Nem kell szerintem ezzel foglalkozni.

Én mérem a kislányom, nagyon megnyugtat így mindig tudom mit miért csinál. Nálunk ha 5 percet szopizik általában 50-60 grammot szív ki és utána elengedi,boldoganm játszunk tovább, ez általában meleg időben van tehát betudom annak,hogy szomjas. 10 perc alatt végezni szokott egy étkezéssel, és akkor 130-180 gramm között eszik.
Nyugodj meg az idő nem jelent semmit, ki így eszik ki úgy.
Boldog babázást

az én babám is ennyi idső és ezt csinálja!
próbálj meg nyugalomban, félhomályban stb. szoptatni, ahol nincs, ami elvonja a figyelmét. nálunk a tv, rádió, esetleg apa vagy mama, kutya jelenléte kizáró tényező, mert akkor az sokkal érdekesebb, mint a cici! "nem ér rá" enni, hiszen annyi felfedeznivaló van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!