Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha 4 hónapos körüli babád...

Ha 4 hónapos körüli babád szopizik kb.8 percst aktívan, akkor hány ml szív ki? van amikor 5 perc múlva befejezi és nem kell több, de félóra múlva újra kér egy kicsit.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem volt összefüggés a mennyiség és az idő között. Néha megméregettem kiváncsiságból, volt hogy 3 perc alatt 2xesét szopizta a bab, mint 20 perc alatt máskor.

Nem kell szerintem ezzel foglalkozni.

2010. jún. 1. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Én mérem a kislányom, nagyon megnyugtat így mindig tudom mit miért csinál. Nálunk ha 5 percet szopizik általában 50-60 grammot szív ki és utána elengedi,boldoganm játszunk tovább, ez általában meleg időben van tehát betudom annak,hogy szomjas. 10 perc alatt végezni szokott egy étkezéssel, és akkor 130-180 gramm között eszik.

Nyugodj meg az idő nem jelent semmit, ki így eszik ki úgy.

Boldog babázást

2010. jún. 2. 07:29
 3/3 anonim ***** válasza:

az én babám is ennyi idső és ezt csinálja!

próbálj meg nyugalomban, félhomályban stb. szoptatni, ahol nincs, ami elvonja a figyelmét. nálunk a tv, rádió, esetleg apa vagy mama, kutya jelenléte kizáró tényező, mert akkor az sokkal érdekesebb, mint a cici! "nem ér rá" enni, hiszen annyi felfedeznivaló van...

2010. jún. 2. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!