Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szertintetek kezdjem el a...

Szertintetek kezdjem el a tápszert, vagy csak szoptassam így tovább?

Figyelt kérdés

MA voltunk tanácsadáson, de 1 órás késéssel kezdték, így mire sorrakerültünk, minden a feje tetején állt.

Picim pontosan 4 hete 5580 gr volt, ma pedig 6140 gr.

Elvileg heti 150 gr-t kellene hízni, de mi csak 140-et híztunk. A védőnő iratott tápszert, hátha kell, ill. azt mondta fejjek, és evés után adjam a babának.

Szerintetek is ezeket csináljam, vagy szopiztassam úgy mint eddig.

Én azt a heti -1 dkg-t nem tartom annyira súlyos problémának, hogy üvegből is adjak neki, vagy esetleg tápit. A bébi 3 hós, evés után teljesen jó kedvű, játszik, alszik rendesen. A kakival vannak csak kisebb gondok, elég szorulásos, talán pont emiatt?

2010. jún. 1. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,még annyi,hogy az én kisfiam is ritkán kakil,4-8 naponta,akkor viszont többször egy nap.Pisis pelusa naponta 6-7 is van.
2010. jún. 1. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom havi fél kilónál nem hízott többet 11 hónapos koráig (15 hónapos lesz egy hét múlva és 11 kió)

Az heti 125 gramm, és akkor mi van, semmi.

4 kilóval született, most 11 kiló, sokat eszik, többször szopik még. És nem fogyott el.

Másik doldog, hogy soha nem mértem mennyi evett közel fél évig csak anyatejes volt.

A védőnőd egy idióta:-((

2010. jún. 1. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonlóak voltak az értékek 3 hósan. 5570ről hízott 6070re. Dokinő azt mondta,hogy szépen fejlődik,nincs gond! Tápszerről szó sem volt! Amúgy mennyivel született a babód?

16 hetes manóka anyucija

2010. jún. 2. 14:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Nem kezdtem el a tápit, és evés után üvegből sem itatom fejt tejjel, mert nem fogadja el az üveget. Viszont ha kevesellem, amit evett kis idő múlva visszateszem cicire, és van, hogy eszik még, de van hogy akkor sem kéri. Gondolom, akkor jól lakott.

Egyébként 3530 gr-el született márc.1-én, és 3330-al jöttünk haza.

A kaki dolog is rendeződni látszik, most 2-3 naponta van:)

2010. jún. 8. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!