Hogyan szoptassam meg menzesz idején?
A védő egyébként sem kell szerintem...
De az üveget tényleg rakd el! Bármi másból pótolj, csak ne ebből, különben még cumizavar is lehet belőle.
Egyébként, ahogy most így olvasom, mióta kap üvegből tejet? Nem azóta rángatja így a melled?
Mert ha a kettő relatíve egybevág, akkor lehet, hogy nem is a tejeddel meg a menzesszel van a gond, hanem a cumival..!!!
Nekem sem volt hajlandó szopizni menses alatt (nekem 6 hét után megjött), inkább nem evett, minthogy cicizzen. Kb. két napig próbálkoztam, egész nap csak azon voltam, hogy cicizzen. De a fenéért sem volt hajlandó, közben pedig megállás nélkül üvöltött. Úgyhogy nekem maradt a cumisüvegezés (próbáltam kanállal, de a tej 80%-át kiköpte...). Szerencsére nem lett cumizavaros, és csak 4 hónapos koráig volt ez a probléma, mert azóta elfogadja mensikor is a cicit, már úgy tűnik nem zavarja.
De előtte a mensi első 2-3 napján küzdelem volt az etetés.
S persze tudom, a természetesség mindenek előtt, ne legyen bimbóvédő, ne legyen cumisüveg...csak hát az ember azért kétségbe esik, ha a gyerek nem akar enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!