Egyedül nekem rémálom a szopzatás? Van vmi praktika h
jobb legyen? Segitség
Figyelt kérdés
minden szoptatás egy borzalom, amitől előre rettegek. annyira féjnak a bimbóim mikor ráteszem a picit, h üvöltök szinte és markolom fájdalmamban amit érek. kb a 10ik rászivása után enyhül ez az éles fájdalom,de utánna is nagyon rossz mior ujra visszakeményedik. s lassan kezdődik előlről...már volt h azt mondtam h elég feladom, de persze nem.sajnos elég tejem sincs pedig mindent megtezek érte,de átlag 100g tápit is kap egy nap.mondták h idővel jobb lesz,nem fog igy fájni de mikor?17napos a picim.
nincs vmi krém v trükk h érzéketlenebbé tegyem a bimbókat?védő sem jött be. előre is köszi, egy kezdő anyuka
Nekünk is ez volt, iszonyatosan fájt, majdnem feladtam emiatt, de a bimbóvédővel sikerült végül a szoptatás!
Próbáld ki!
2010. jún. 1. 20:57
12/16 anonim válasza:
3 hónapja folyamatosan fáj a bimbóm már mindent kipróbáltam közben 2* volt mellgyulladásom is.Kibirom mert van tejem és kell a babának.Kitartás el fog múlni.Nekem már enyhül.
2010. jún. 1. 21:01
13/16 anonim válasza:
Szia! Igen hasonlo helyzetben voltam mint te. Rettenetesen tudott fajni a szopi es mar elore rettegtem minden szopitol. Uvoltottem, vegig sirtam minden szoptatast, hetekig, en is csak vartam, hogy majd elmulik es en is ugy szoptathatok, mint ahogy hallottam mindenkitol. Egy ido utan feladtam es fejtem, jott a cumisuveg. Aztan rakerdeztem a dokinenitol, hogy nem lehet-e hogy le van nove a picim nyelve. Ful orr gegeszetre kuldott minket, ott rogton kiderult hogy le van nove a nyelve. Akkor 10 hetes volt, felcsippentettek a nyelvet. Masnap felve ujra mellre tettem es vegre atelhettem azt a csodat amirol eddig csak hallottam. A fajdalommentes szoptatast! Csak 1 icipici csippentesen mulott az egesz! Persze eddigre mar kezdett fogyni a tejci, kiprobaltam minden fele homeos bogyot, more milk pluszt meg amit meg el tudsz kepzelni. Nem segitett semmi, csak a gorogszenamag tea. azt meg mindig iszom. Most 14 hetes a fiam, mar belejott a szopiba, 10 perc alatt vegez, elotte masfel orat is szenvedtunk. Egy szo mint szaz, szerintem nezesd meg a nyelvet, nekunk ez volt a titok nyitja. Remelem tudtam segiteni es neked is hamarosan orom lesz a szoptatas! Ha akarsz irj privit. Kitartas! Tenyleg nem kell hogy fajjon a szopi, egy utat meger a ful orr gegeszetre, szerintem.
2010. jún. 1. 22:32
14/16 anonim válasza:
Mintha én írtam volna, csak annyi a különbség, hogy nekem van elég tejem. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 1 hónapig iszonyúan fájt. Segített valamit a mellbimbóvédő, meg az , hogy ha nem jól kapta be a cicit, levettem és újra rátettem. Ja, és nem hordtam melltartót, sokat szellőzött a cicim. Kitartás, amúgy te is világos bőrű ill. szemű vagy? Szerintem van a kettő közt összefüggés. ma már jó élmény a szoptatás( kislányom 15 hetes )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!