Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elviselhetetlenül fáj a...

Elviselhetetlenül fáj a mellem, mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Nem csak a mellbimbóm fáj, hanem az egész mellem. A szoptatás egy rémálom, de utána sem lesz sokkal jobb a helyzet. Melltartó nélkül abszolút nem tudok járni, mert akkor a súly miatt még inkább húzódik és fáj. Olyan, mintha az egész mellem be lenne kenve chilivel, vagy nem is tudom hogy írjam le. Mindenütt a mellbimbóról beszélnek, írnak csak. Nem tudom mennyire normális ez az egész melles fájdalom.

3 hetes baba anyukája.

2017. nov. 14. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mellgyulladasod van. A chili-érzés csípést jelent vagy forróságot?
2017. nov. 14. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
A bimbó fájdalmon nekem a lansinoh keém segített. Ha a tejcsatormáid vannak eldugulva azon az segíthet ha meleg vizes zuhany közben masszírozod a melled, nekem bevált még, hogy többféle pózban szoptattam, hogy az összes tejcsatorna könnyen kiürüljöm, legjobban az segített amikor a babám hanyatt feküdt én meg fölötte voltam, a melleim függőlegesen. Nem tudom jobban leírni, remélem érthető.
2017. nov. 14. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Fejni próbáltad esetleg? Lehet, hogy nem szívja elég erősen a babád és a mélyebben lévő tej megreked, begyullad.
2017. nov. 14. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden szoptatás előtt egy forró vizes kendővel vagy törölközővel borogasd a melleid. Csak pár percre, hogy felmelegedés, puhuljon a bőr és bent a mirigyek. Ezekkel jobban meg tudod nyitni a csatornákat.

Nekem ez segített, egyből csöpögött. Amúgy meg nehezen jött.. De ez jó volt rá!

Nem vörösek? Nekem ilyen tünetem a tej meginduláskor volt, az ötödik napon szülés után. Utána pedig reggelente mikor tele voltak..

2017. nov. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!