35 hetes terhesen miert lett lógós a mellem?
Figyelt kérdés
A terhesseg elejen megnott az amugyis nagy mellem, es par hete picit ugy megereszkedett, es nagyon logos lett. Pedig még nem is kezdodott el a szoptatas. Olyan puha lett. Nem most kene bekemenyednie szoptatas elott?2017. nov. 7. 17:11
1/7 anonim válasza:
A választ nem tudom sajnos, de nem vagy egyedül. 37 hetes vagyok, alapból nagy melleim vannak amik egyébként is lógtak enyhèn, de kb 2 hete melltartó nélkül borzasztó látványt nyújtanak. Gyakorlatilag a hasamon oldalra folyva lógnak. Szőrnyű csúnyák. És puhák, pedig folyik az előtejem is. 😑 hát nem tudom hogy ennek így kell e lennie, de igazából már teljesen mind1. Sokmindent szerintem nem tudunk tenni ellene. 😒
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is borzaszto latvany :(
Hat azt gondoltam, hogy majd szoptatas utan lesz ilyen. De ha most ilyen belese merek gondolni, hogy akkor hogy fog kinezni . :/
2017. nov. 7. 17:37
3/7 anonim válasza:
A tejmirigyek megduzzadnak, es emiatt lóg a mell. Ezért mondják h teljesen mindegy h szoptatsz vagy nem , a mell úgyis lógni fog , mert a terhesség alatt már megnyúlik , es mikor a tej elapad, a mirigyek visszahúzódnak es a bõr csoffadt lesz rajta sajnos , tehat ilyen dagály- apály probléma, szoptatástól független
4/7 anonim válasza:
Én is pont ezen agyaltam tegnap este a tükör elött. Ha most ilyen, mi lesz szoptatás után? 😒
5/7 anonim válasza:
Szoptatás után olyan lett nekem mint a kiszívott tejeszsacskó.😂😔😭 Ezért szilikonoznak sokan szoptatás után akik megtehetik.😕
6/7 anonim válasza:
Nem a szoptatas utan van , hanem a tejtermelés végén, mert a mellböl a zsirszövet kiürül , ami addig szépen kipárnázta
7/7 anonim válasza:
Szoptatás után fogok menni mellkisebbítő műtétre. Nekem egy régi 20 kg körüli fogyás miatt lettek lógósak. Igaz, 75C re visszament a 85D ről, de lógnak és elterülnek. Így , hogy a párom is támogat a műtétben főleg lelkileg teljesen nyugodt vagyok. Nálam ez már inkább egészségügyi, mint hiúsági kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!