2 napja elkezdett fájni a mellem! Ma reggeltől elviselhetetlenül érzékeny! Elég egyet lépni és fáj! Ez normális?
Figyelt kérdés
és mitől van az,hogy ha elkezdek sétálni,vagy picit többet megyek,akkor húzódik a hasam alja,olyan mint amikor nagyon kell pisilni! olyan keményedés féle! azzal pihenni kell?2008. okt. 4. 11:47
1/4 A kérdező kommentje:
ja a lényeget elfelejtettem 17 hetes múltam!
2008. okt. 4. 11:48
2/4 anonim válasza:
Szerintem többet pihenj! A szervezeted is ezt jelzi. A mell fájásról nem tudom,hogy mi van?! Nekem nem fáj, csak a terhességem elején fájt, de akkor nagyon. 18 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
A mellfájás természetes dolog, nekem is van, hogy fáj, feszül, majd leszakad.
A hasam alja pedig szintén szokott húznódni, épp úgy, mint ahogy te is írtad. Leginkább akkor, ha többet vagyok talpon. Ilyenkor üljél le egy kicsit, pihenj meg, bevehetsz egy MagneB6 taplettát, ezek enyhe keményedések.
23 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
nekem a terhessegem elejen volt ilyen, akkor sportmelltartóval oldottam meg, most nagyon jó terhesmelltartóm van, az is segít.
a feszulessel nem tudtam sokmindent kezdeni sajnos, csak pihenes, és az, hogy akkor veszem be a napi magne b6ot, amikor nagyon.
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!