Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bimbóvédő segíthet? Milyen...

Bimbóvédő segíthet? Milyen márkát vegyek?

Figyelt kérdés
2 napja szültem és már sebes a mellbimbóm a szoptatástól, plusz a lányom sem tud könnyen szopni a mellbimbó formája miatt. Erre ajánlották a bimbóvédőt. Olvastam, hogy különböző méretűek vannak ebből, honnan tudhatom, hogy milyen kell?
2017. okt. 31. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Én az Aventet ajánlom!
2017. okt. 31. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat lemaradt.. Nekem lapos volt, kicsi stb. S méretűvel kezdtem, jó is volt! Sokkal egyszerűbb volt utána.
2017. okt. 31. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Bekapja a bilbot es a bimboudvar also ketharmadat? Teljesen a feled fordul szopi kozben a testevel? Probaltad abban a pozban, amikor vagy fekszel, vagy felig ulsz, es a hasadra teszed, es ugy szopizik? Az lenne a cel, hogy mikor sziv, a mellbimbo ne erjen a szajpadlasahoz.

[link]

Ezt olvasd el, nagyon hasznos. Nekem volt bimbovedom sebes mellbimbo miatt, de nem sokat hasznaltam, utolag kiderult, hogy jo is, mert cumizavart okozhat.

2017. okt. 31. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Lansinoh krémet vegyél, nekem az elmúlasztotta a kezdeti sebesedést! Már a kórházban kentem vele. Fájt a szoptatás még egy-két napig de rohamosan javult.
2017. okt. 31. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Medelat vettem, M méretüt, nekem teljesen lapos volt, már a kórházba kisebesedett, ez segített valamennyire. Bár én nem voltam szoptatás fun, hamar átálltam a fejésre.
2017. okt. 31. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Én Tommee Tippeet használok, de ne várj csodát. Nekem bimbóvédőn át is fáj, csak nem lesz sebes. Sajna akkora a bimbóudvarom, hogy max egy 6 éves gyerek tudja bekapni, ráadásul jó lapos is az egész, szóval igazán semmi nem használ, csak nagy ritkán adom neki a mellem. Ami nekem jól jött a kórházban, az a kézi fejő, mert sikerült beindítanom a tejem, és sokkal kellemesebb volt, mint mikor a baba próbált ott mindent leharapni. Azóta is főként fejek.
2017. okt. 31. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is az aventet ajánlom, közepes mérettel kezdj. Önmagàban a sebesedésre DM-es bimbóvédö krém szuper!
2017. okt. 31. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Kerdezo ugyanigy viltam mint te, napokig nezem ahogy sargul a babam meg fogy, es nekem mar lazam volt a gyulladt melleimtol, mire valaki ajanlotta a bimbovedot. Es mintha csoda lett volna a baboca azzal gyonyoruen evett. Sokat probaltam, az en bimbombra a Medela kozpees meret valt be. Cumizavarrol szo se volt, batran ivott barmibol, de igazi cici fuggo is volt :) egyebkent 6 hos koraban el is hagytuk a bimbovedot mert akkor anelkul is ment mar neki.

A tesom is hasznal neki is bevalt o is ugy volt mint én: anelkul nagyon kinlodott. Ő aventet hasznal

2017. okt. 31. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!