Nagyon fáj a bal mellem, alig bírok hozzáérni, a kezemet is alig bírom felemelni. Ez lehet mellgyulladás?
A mellgyulladás pontos tüneteit én szerencsére nem ismerem, de ha csomót is érzel a melledben a fájdalom mellett, próbáld meg zuhany alatt masszirozni. Még ha nagyon is fáj, jót tehet. Ha ez sem megy borogasd meleg vizes ruhával és utána masszirozd ki a csomót.
Ha nincs csomó, csak a fájdalom, akkor lehet, hogy a hormonok miatt érzed ezt. 1-2 nap alatt elmúlik, igaz addig sem kellemes, de legalább nem gyulladás.
lehet bizony-sajna...nekem sem járt lázzal-az a gáz,h ezt sem fejni,sem maszirozni nem tudod annyira-csak a manó tudja kiszivni.csúnyát irok,de éheztesd picit-és akkor szivja mint a meszes-nekem éjszaka vált be-
remélem sikerül
Ez az.Én hetekig kínlódtam vele.Első lépés a mell alapos kiürítése.Az esetek nagy részében ettől helyre is jön.Mindenféle pozícióban szopi,melegvizes borogatás,és szopi közben a csomók körkörös masszírozása.
Ha ez után nem múlik el a fájdalom 2-3 nap alatt,akkor minden nap egy mokkáskanál propoliszt vegyél be.Nem gondoltam volna,h erre is jó a kis csodaszer,engem is meglepett.A náthám miatt szedtem,mert nem akartam gyógyszert szedni,és meglepett az eredmény,h a mellgyulladásom előbb elmúlt,mint a nátha.
Baromira fog fájni,amikor kiürítitek,de muszáj,mert minnél többet vársz vele,annál jobban eldurvul.
Egyébként sok infot találhatsz erről,és a szoptatással kapcsolatban szinte mindenről az lll.hu oldalon.
Köszönöm a válaszokat, már estére be is lázasodtam, és rettenetesen rosszul voltam, de már elmult a láz, csak a cicim fáj nagyon, a picivel szopiztatom, először mindig arra a cicire teszem, aztán ha kell még neki, a másikra, de szerintem kevesebb tej van benne, pedig ez a "többtejes" cici volt.
Nekem az orovos jegelést, hidegvizes borogatás ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!