Majus 10 en szult kismamik, mennyiket szopik a babatok?
Hülyeség a méret szerinti számolgatás. Én voltam a babámmal kórházban, mert kiütéses lett, ott nagyon szigorúan veszik az etetést. Mérni kellett, és 3 óránként 75 ml-t beletömni. Akkor volt 2 hetes, kb 30 gr-ot szopott. Szerintük ez nagyon kevés. Le kellett fejnem a tejet, és cumisüvegből adni neki, sokszor kihányta, már totál elegem lett az okos orvosokból.
A fiam most 3 hónapos, azóta is kb. fele annyit eszik, mint "kéne".
Egyik héten kevesebbet, másik héten többet híznak. Min. 100 grammot kéne, a 90 az határeset, lehet mérési hiba is. Vidám, alszik eleget, van elég pisis pelusa?
De ki mondta neked, hogy tejporral kell pótolni vagyis inkább "sűríteni"?? Egyáltalán, miféle ez? Én eddig csak tápszerről hallottam. Megáll az eszem, hogy mik vannak. 8-I
Kicsit úgy tűnik, hogy alapvető információk is hiányoznak nálad, úgyhogy mindenképp ajánlom, hogy nézz utána a szoptatás témakörének, mert semmi szükség nincs a pótlásra (se táppal, se tejporral), pláne ha ilyen szépen szopik a babád. A tejed mindent a megfelelő mértékben tartalmaz, amire neki szüksége van - a szervezeted a terhesség és a szoptatás ideje alatt is megadja neki, amit kell, még a te egészséged rovására is!
Itt olvasgass: www.lll.hu
Lehet tudatlan vagyok, ezert tettem fel itt a kerdest...amugy a vedono ijesztett el, hogy keves amit szopik a mellbol es azert kellett kipotolni tejporral, nem suriteni, hanem a cicizes utan adtam meg neki tejport is, mert nem lakott jol.
Lehet most hulyenek neztek de megis rakerdezek, nehogy meghalljak butan, a tejport nevezitek ti tapnak?
Utolso valaszolo egy kicsit fere ertettel, en lennek a legboldogabb ha lenne eleg tejem , teszek is erte, mert fejek, hogy stimulaljam, de nem mindig eleg es meg keri a kicsi draga,csak akkor kell adjak nehany ml tejport, hogy jol lakjon, amugy koszi a site/ot , mar dokumentalodok is , a masodik babammal, mar Doktor kismami leszek :) remelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!