Kismamik! Mit esztek ill. mit nem, hogy Babátok ne legyen hasfájós?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 07:35
1/8 anonim válasza:
NEm enni: hövelyes (borsó, bab, ...), tejes (minél kevesebb és nem direktben tej), puffasztó gyümi (körte, ...)
2/8 anonim válasza:
Ki kell próbálni. Sok babának okoz gondot a tej (akár még a tejes kifli is) és a szoptatós tea.
Valaki pedig mindent ehet és a baba egyáltalán nem hasfájós.
3/8 anonim válasza:
A babamasszázs nagyon sokat segít.
4/8 anonim válasza:
Ez konkrétan válasz a kérdésre, kedves utolsó?
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, konkrét válasz. Tegnap találkoztam 3 kismamával, akik egészen pici koruk óta hordják a babáikat babamasszázsra, és nagyon bevált mindhármuknál. Hogy mit esznek pontosan, azt nem részletezték. Így csak ennyit tudok írni, de szerintem ez is segítség lehet, ha valakinek hasfájós a babája.
6/8 anonim válasza:
Segitek: a kérdés az volt, hogy mit esztek és mit nem esztek. Erre a kérdésre az nem válasz, hogy a babamasszázs segithet.
Ez arra a kérdésre lehetne válasz, hogy "mivel segithetnék, ha fáj a baba hasa?". De itt nem ez volt a kérdés. Tán azért, mert a kérdező nem erre kiváncsi.
7/8 anonim válasza:
Akkor elnézést, próbáltam segíteni. Valóban nem ez volt a kérdés. Akkor felejtsétek el nyugodtan. Bocs.
8/8 anonim válasza:
Én örülök, hogy írtad a babamasszázst! Köszönöm Neked! Ki fogom próbálni! Egyébként a gyerekorvos azt mondta, hogy ehetek bármit, csak mértékkel! Naponta többször keveset, meg nem mindeg, hogy hogyan van elkészítve. Pl. Karfiol: ne rántva egyem, hanem pároljam meg, tegyem tepsibe, reszeljek rá sajtot és süssem meg! Remélem ezzel segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!