Az anyatej a fontos, vagy a szoptatás?
Jaj 18-as, nem, nem vagytok perverzek, pont erről beszélek.. Nem véletlenül nem adod a szájába már a melledet, nem? Most erre lehet mondani, hogy nagy a különbség egy 2 és egy 14 éves között, de akkor miért kell ilyen hülyeségeket felhozni, hogy ezért akkor mi perverzek vagyunk? Én is megpuszilom, megölelem, vakargatom a fiaimat, szoptatásról beszéltem könyörgöm.
Köszönöm 19-es! :) És külön köszi, hogy azt írtad, Te elfogadod, ha valakit ez ekkora korban már zavar!
És végre, 20-as! Na ezek azok amikről eddig még nem tudtam, nem hallottam, nem ismertem ezeket a tényeket! Köszönöm!
Az én lányom 19 hónapos, még reggel és este szopizik. Nem vélek benne felfedezni szexuális örömöt, lévén néha fáj, néha meg nem is érzek semmit (fizikailag). Lassan már ezt is el fogjuk hagyni szerintem. Annyi, hogy a kislányom még nem beszél egyáltalán, csak gagyog. Ha már tudna beszélni, és kicsit "felnőttesebb" lenne, biztosan nekem is furcsább lenne.
Férjem testvérééknél 3 éves korig szopott a kisfiú, már titkolták a védőnő előtt is. Na az már a furcsak kategória szerintem. De mindnenki úgy csinálja, ahogy jó neki.
Igazából ez annak furcsa, aki kívülálló.
Az azt látja, hogy egy "nagy gyereket" szoptat az anyja.
Az anya minden nap szoptatja ugyanazt a gyereket, ugyanúgy az ő "babája", nincs egy olyan határ, hogy tegnap még babának látta, ma már nem. Tegnap még nem volt fura szoptatni, ma igen.
Az elvalasztás nem egy nap alatt megy végbe, és elég rendesen befolyásolja az, hogy a gyerek hogy áll hozzá. Az anya elhatározza, hogy egy éves korig szoptatja, aztán vége. De nem olyan egyszerű ezt véghezvinni, és néznie, ahogy zokog a kicsi. Úgyhogy fokozatosan. Mire észbe kapott, elhussant egy év, és este ott szuszog még a mellén a két éves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!