Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptassak vagy ne? Szerintete...

Szoptassak vagy ne? Szerintetek szoptassak vagy igy jobban artok a babamnak es inkabb tapszerezzem?

Figyelt kérdés
Sajnos dohanyzok napi 10 szalat, nem tudtam letenni terhesen is cigiztem. Koszi az ertelmes nem lehurrogo valaszokat!
2010. máj. 28. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha már terhesen is cigiztél, és egészséges a babód, akkor inkább tápszerezd! Sajnálom, hogy vannak ilyen anyák...ha már a te egészséged nem fontos, legalább a kisgyereké lehetne az...miért nem kérted orvos segítségét...más is dohányzik terhesség előtt, de leszoknak...legalább addig, amíg terhesek és szoptatnak....ezt sosem fogom megérteni, és ne haragudj de borzalmasan elítélem és szánom az ilyen nőket!
2010. máj. 28. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Így ebben az esetben szerintem tápszerezz! Azért mert így nem mérgezed, másik pedig nem leszel idegbeteg a szoptatás miatt.
2010. máj. 28. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudnád lecsökkenteni 1-2 szálra naponta? Reggeli kávéhoz + vacsi utám? Akkor mehetne még a szoptatás.

Ha nem tudod letornázni, akkor szerintem is inkább tápszer! Sok a 10 szál.

2010. máj. 28. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Van egy ismerősöm, viszonylag erős dohányos, szoptat és mellette egy másik anyukának ad is tejet, napi fél litert. Nekem fura volt, szerintem hasonló helyzetben inkább a tápszer mellett döntöttem volna, de a másik anyuka az anyatej minden cseppjét értékelte. Ha úgy látod jónak, szoptass, a sógornőm is szoptatott, egyik gyerekenk sincs semmi baja, pedig négy terhességből négy alatt dohányzott és utána még szoptatta is őket. Makk egészséges gyerekek. Kérdezd meg az orvosod, a védőnődet, ők mit javasolnak. azt hiszem, én nem tenném, bár nem vagyok hasonló helyzetben. Bocsi, ha hosszúra sikerült. :)

11 hónapos kislány anyukája

2010. máj. 28. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Értelmes választ vársz? Te?? Nem is tudom mit mondjak. Szégyelld magad!!! Szegény pici baba, meg sem érdemled őt. Sajnálom hogy vannak ilyen emberek.
2010. máj. 28. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Önző vagy. Bocs, de ezt a választ nem tudtam kihagyni.

Én is cigiztem, s amint kiderült, hogy gyermeket várunk, azonnal letettem. Most 8 hós a Kisfiam. Még mindig szoptatom és még mindig nem gyújtottam rá. Döntsd el, hogy magadnak, vagy neki akarsz megadni mindent.

2010. máj. 28. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Én értem a felháborodást, de a kérdésre is válaszolnátok?
2010. máj. 28. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne letenni egy új élet kedvéért a cigit - vagy bármi más rossz szokást.

Ha most nem is látszik rajta, hogy ártana neki gondolj arra, hogy pl. 6 éves lesz mikor az anyja tüdőrákban haldoklik...

A gyerekvállalás egy életre szól, felelősséggel tartozol érte és gondolom szeretnéd látni mikor ő is a karjában tartja a gyermekét...

Bocs, hogy ilyen drasztikus vagyok, de egy baba nem tud kiállni önmagáért,másnak kell. Van a családban olyan aki egész életében a szülei füstjét szívta, felnőtt fejjel nagyon rossz véleménnyel van róluk emiatt, sosem bocsájtja meg nekik, hogy nem voltak tekintettel rá.

Ha más nem lesz tápszerezz, de így is beszívja a füstödet, így ugyanúgy "gyilkolászod" szép lassan :(

2010. máj. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!