Szoptassak vagy ne? Szerintetek szoptassak vagy igy jobban artok a babamnak es inkabb tapszerezzem?
Nem tudnád lecsökkenteni 1-2 szálra naponta? Reggeli kávéhoz + vacsi utám? Akkor mehetne még a szoptatás.
Ha nem tudod letornázni, akkor szerintem is inkább tápszer! Sok a 10 szál.
Van egy ismerősöm, viszonylag erős dohányos, szoptat és mellette egy másik anyukának ad is tejet, napi fél litert. Nekem fura volt, szerintem hasonló helyzetben inkább a tápszer mellett döntöttem volna, de a másik anyuka az anyatej minden cseppjét értékelte. Ha úgy látod jónak, szoptass, a sógornőm is szoptatott, egyik gyerekenk sincs semmi baja, pedig négy terhességből négy alatt dohányzott és utána még szoptatta is őket. Makk egészséges gyerekek. Kérdezd meg az orvosod, a védőnődet, ők mit javasolnak. azt hiszem, én nem tenném, bár nem vagyok hasonló helyzetben. Bocsi, ha hosszúra sikerült. :)
11 hónapos kislány anyukája
Önző vagy. Bocs, de ezt a választ nem tudtam kihagyni.
Én is cigiztem, s amint kiderült, hogy gyermeket várunk, azonnal letettem. Most 8 hós a Kisfiam. Még mindig szoptatom és még mindig nem gyújtottam rá. Döntsd el, hogy magadnak, vagy neki akarsz megadni mindent.
Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne letenni egy új élet kedvéért a cigit - vagy bármi más rossz szokást.
Ha most nem is látszik rajta, hogy ártana neki gondolj arra, hogy pl. 6 éves lesz mikor az anyja tüdőrákban haldoklik...
A gyerekvállalás egy életre szól, felelősséggel tartozol érte és gondolom szeretnéd látni mikor ő is a karjában tartja a gyermekét...
Bocs, hogy ilyen drasztikus vagyok, de egy baba nem tud kiállni önmagáért,másnak kell. Van a családban olyan aki egész életében a szülei füstjét szívta, felnőtt fejjel nagyon rossz véleménnyel van róluk emiatt, sosem bocsájtja meg nekik, hogy nem voltak tekintettel rá.
Ha más nem lesz tápszerezz, de így is beszívja a füstödet, így ugyanúgy "gyilkolászod" szép lassan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!