Tejapasztás. Fáj a mellem, pedig már nincs benne?
Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam, a jobb mellemből kb 3 hete nem jön tej, a tejleadó reflex sem indult be, és nem is fogadta el a fiam. Egy hete nem szoptatok a balból sem, mert már abból is csak 20-30 ml-t tudott enni. Viszont napok óta fáj, érzékeny a jobb mellem, a mellbimbólmbál, pedig nem kemény, nem csomós. Néhány napja még csöpögött belőle a tej, akkor is fájt, lefejtem, hátha jobb lesz, de csak 10 ml jött, és fáj még mindig. Ez normális ilyenkor? Meddig lesz érzékeny. A másik nem fáj.2017. szept. 29. 21:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem lehet begyulladt. Bár ez nem biztos ezt jelezned kellene háziorvosnak vagy védőnőnek. Egyébként van akinek érzékeny igen, várj egy pár napot és, ha nem javul akkor szólj mindenképp. Egyébként hideg vizes ronggyal szokták előállítani én ilyet hallottam.
2/2 anonim válasza:
A mell páros szerv, valószínű nem tett jót neki hogy az egyikből nem szoptattál a másikból igen. Azért mutasd meg orvosnak vagy védőnőnek, ha nagy a gond a csecsemősök szívesen segítenek ha felhívod a szülészetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!