Van itt valaki akinek tejcisztája van?
Figyelt kérdés
Nekem 20hónapja tejcisztám van,most hagytam abba a szoptatást.Ezidáig 4x szúrták fel a mellem és szívták le.Vajon mennyi idő amíg elapad teljesen a tejem és érdemes mégegyszer leszivatni vagy felszívódhat magától?Babát várok,még az elején vagyok,talán megoldódik a terhesség alatt,hogy a kövi babánál ne okozzon problémát a szoptatás,de lehet hogy ez csak hiú ábránd2017. szept. 27. 14:58
1/2 kispinc válasza:
Segítséget tudsz kérni a facebookon a szoptatási kérdések-válaszok csoportban, vagy a www.lll.hu oldalon laktációs tanácsadóktól.
2/2 A kérdező kommentje:
A lactateam egyik tanácsadója járt nálam és állandó kapcsolatban vagyunk de nem találkoztak még ilyennel. Személy szerint ők legalábbis még nem. Ezért keresek olyan anyukát aki hasonló cipőben jár mert talán jobban megtudja válaszolni a kérdéseimet
2017. okt. 2. 22:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!